NÅ ER DET ET HJEM + RABATTKODE PÅ DESENIO

Reklame | Desenio

Hei, fineste dere! Nå har vi endelig fått på plass bilder på veggene og for en forskjell det gjorde. Nå føles det som et ekte hjem, ikke så kaldt og upersonlig som det lenge gjorde. Det ble mye mer hjemmekoselig og “helt” om det gir mening.

Jeg har som vanlig bestilt posters fra Desenio 🌟 Det har jeg gjort i alle år helt siden jeg flyttet hjemmefra og kunne innrede som jeg ville selv. Jeg blir like fornøyd hver eneste gang og de har alltid posters som passer stilen jeg har for øyeblikket. De har mange forskjellige kategorier og jeg er helt sikker på at alle kan finne noe som passer deres hjemme hos Desenio.

Nå er jeg veldig på det beige og selvfølgelig fant jeg posters som passet det også, og jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere.

Koden ”ANDREA30” gir 30% rabatt på posters hos Desenio mellom 13-18.februar”. Følg Desenio for inspirasjon. (Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration-/personlige posters).

I stua gikk vi for to store bilder på den ene veggen vi har ledig. Det ble så sykt fint og jeg føler det passet perfekt inn. Det ble ikke for mye og ikke for lite. Stuen er ganske liten så jeg var redd det skulle bli stort, men neida. Helt perfekt!

Disse bildene er i størrelse 70×100 og heter Impression no. 1 og Impression no. 2. Jeg kan anbefale å bruke bildeveggen til Desenio for å se hvordan de forskjellige bildene blir sammen og hvordan en eventuell bildevegg vil se ut. Jeg bruker den hver gang!

På kjøkkenet trengte vi noe over spisebordet og jeg synes denne posteren var så utrolig fin! Det er liksom oss, haha. Litt kjærlighet må man ha i hjemmet altså. Her gikk vi for lys ramme fordi jeg synes det ble best inntill de hvite frontene på kjøkkenet og ikke minst til spisebordet som er i cirka samme farge.

Denne posteren heter Abstract Figures No2 og er også i 70 x 100🌟Husk rabattkoden min om dere vil handle noe på Desenio innen 18. februar.

Koden ”ANDREA30” gir 30% rabatt på posters hos Desenio mellom 13-18.februar”. Følg Desenio for inspirasjon. (Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration-/personlige posters).

10 kommentarer

Siste innlegg