MINE MÅL FOR 2020

Reklame | annonselenke Nelly

KJOLE HER

Jeg har blitt inspirert av dere til å sette meg noen gjennomførbare mål for 2020. Jeg liker å sette meg små delmål og større mål, men det er viktig for meg at dette er ting som er realistisk og oppnåelig. Da jeg spurte om dere ville dele målene deres med meg på Instagram story ble jeg både rørt og inspirert. Det var så utrolig mange fine, fornuftige, morsomme og bra mål så nå tenkte jeg å dele mine med dere.

✨ Si JA til mer og ikke trekke meg. Jeg har vært litt nei og det er ikke gøy. Når jeg faktisk sier ja og blir med på ting er det alltid vellykket så det må jeg fortsette med.

✨ Være mer frempå på jobbfronten og ikke være redd for å «albue» meg frem og virkelig gå for det jeg vil ha og det jeg fortjener. Jeg er litt feig der, men det skal jeg prøve å endre på. Noen ganger må man bare be om det man vil ha og være klar over hva man faktisk fortjener og er verdt.

✨ Klare fem pullups! Jeg har nettopp begynt å trene på det med PTen min. Jeg hater egentlig å trene overkropp og er så langt unna å klare en eneste, men i løpet av 2020 så SKAL jeg klare minst fem stykker.

✨ Holde treningen vedlike gjennom hele året. Nå skal det ikke bli noen lange pauser. Nå er jeg ordentlig på plass i hverdagen min og skal være aktiv og trene jevnlig. Det er ikke snakk om at det må være så mye, men det skal alltid være noe i løpet av uken om det så er å gå en tur eller trene hjemme på stuegulvet. 

✨ Drikke mer vann. Jeg ser denne går igjen hos folk og den må med her også! Jeg var veldig flink til å drikke vann før, men jeg klarer ikke smaken av vannet her. Jeg har drukket en del Farris og Bris, men jeg må drikke ordentlig vann…

✨ Starte et eget prosjekt. Jeg har så lyst til å finne et gøy prosjekt jeg kan jobbe med i år! Jeg vet ikke helt hva det skulle vært enda, men jeg vil være skikkelig kreativ og virkelig «dykke inn» i noe. Forslag til hva jeg kan finne på?

✨ Kjøpe mer brukt i stede for å kjøpe nytt. Her kan jeg forbedre meg og det har jeg lyst til. Jeg har nemlig begynt å få en greie for litt dyrere kjoler… Ganni, Rotate, Stine Goya osv. De er så fine, men herregud så mye penger for et klesplagg. Så nå skal jeg begynne å følge ordentlig med på Tise og se om det kommer noen skatter i min størrelse! 

✨ Fylle opp BSU. Det har jeg gjort to år på rad nå og er veldig fornøyd. Jeg skal prøve å klare det i år også og det tror jeg skal gå bra. Jeg vil spare opp masse så jeg har en bra sum i egenkapital når vi etter hvert skal kjøpe vårt neste hjem (uten at jeg aner når det blir). Da vil jeg ta et lite steg opp og kanskje kjøpe noe hvor vi ikke trenger å pusse opp kjøkken eller bad. 

8 kommentarer
    1. Så utrolig fint bilde av deg! Så nydelig i den kjolen! ❤️ Disse nyttårsforsettene har jeg stor tro at du klarer altså! Du har guts, Andrea! Så bare bruk den gutten din enda mer! 💪 Da kan du klare så mye!!! Yeeei! Klem! ❤️

    2. Hei!
      Så deg på God morgen Norge i dag og genseren din var nydelig 🙂. Hvor er den fra?

      Mvh Åshild

    3. Woops! Haha, jeg håper du forstod min lille skrivefeil der! 😂 Skulle selvfølgelig være: så bare bruk den gutsen din mer! Ikke gutten! 😂 (bruk Morten mer liksom…) hoff….
      Og forresten: dere var sååå fine og dyktige på God morgen Norge!!! Wow! ❤️

    4. Jeg har også som mål om å klare hvertfall en pull ups iløpet av dette året! 💪🏽Digger bloggen din forresten, du er veldig flink med det du gjør☺️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg