MINE FAVORITTER

Reklame | annonselenke Nelly

Hei, dere! Det går strålende her i Manchester, men det går i ett så jeg må oppdatere dere på selv turen senere 🙂 Nå tenkte seg å dele mine favoritter med dere!

KJOLE HER

SERIE

Dette er kanskje den vanskeligste av alle! Jeg har så mange seriefavoritter, så er spørsmålet om jeg skal gå for mine all time favoritter, velge de nåværende eller en blanding? Wæææ.

📺 Friends! Denne må med uansett. Dette er serien jeg ser igjen og igjen og igjen. Går det episoder på tv så ser jeg det foran det meste annet, jeg setter det på via Netflix og det er det jeg ser på om jeg ikke har noe annet eller om jeg kjeder meg. Jeg ler enda av episodene jeg har sett sikkert hundre ganger.

📺 Quicksand. Denne klarte jeg ikke utelate fra en topp tre liste. Den var helt sykt bra. Det er lenge siden jeg har sittet oppe til klokken to på natten fordi jeg ikke klarer å legge serien fra meg. Den er helt fantastisk spennende!

📺 Sons of Anarchy. Jepp, den når opp til topp tre. Her var det litt det samme som med Quicksand, jeg klarte ikke legge den fra meg. Jeg startet lenge etter at serien kom ut og lå oppe hele natten for å se videre. Jag tuller ikke, jeg lå våken til klokken ti på morgenen. Det var galskap, men den er helt utrolig bra.

I tillegg til disse så må jeg nevne The Office, Nobel, Heksejakt, White Collar, Godfather of Harlem, Peaky Blinders, Game of Thrones, Sex and the city og The Bold Type.

GODIS

🍭 Smågodt, hovedsakelig stratosdyr, spragleknas, heksehyl og lakrisfudge

🍭 Freia melkesjokolade

🍭 Iskrem

BLOGG

Det er så mange flinke bloggere der ute, men her går jeg for tre favoritter jeg har hatt i mange år og blogger jeg omtrent har lest siden jeg startet å lese blogger.

💻 Angelica Blick. Nå er det ikke like mye blogging på favoritten min, men hun har gått mer over til Instagram. Jeg klikker meg allikevel innom bloggen for inspirasjon. Hun har helt sykt bra bilder, klesstilen hennes er skikkelig inspirerende og hun virker bare som en skikkelig hyggelig jente.

💻 Maren Erdvik. Jeg har lets bloggen til Maren i mange år og husker det var så stas da jeg også ble Side2 blogger, hehe. Hun er ordentlig inspirerende, særlig når det kommer til trening og mat. Jeg digger treningsøktene hun deler, hun er ærlig på hvordan livet er, ingen fasade og masse sunne, deilige mattips.

💻 Kristina Andersen. Dette er nok bloggen jeg har lest aller lengst. Jeg klikker meg enda innom for å lese om hverdag, finne inspirasjon når det kommer til interiør og ikke minst for å se på de nydelige hundene hennes (klem fra crazy dog lady, hehe). Hun har holdt på i mange år, men klarer enda å holde meg interessert nok til å klikke meg inn med jevne mellomrom.

TV-PROGRAM

🍿 Nytt på nytt

🍿 Mesternes mester

🍿 71 grader nord kjendis

MIDDAGSRETT

🍜 Taco. Det går ikke an å slå taco og jeg snakker om taco i alle varianter. Den gode, gamle norske tacoen blir spist minst en gang i uka. Jeg elsker den este meksikanske tacoen med de små lefsene som har en helt spesiell mak. Nam, nam, nam! Så kan vi jo snakke om tacograteng og tacosalat. Alt som heter taco er amazing!

🍜 Pizza, haha. Jeg er så enkel i matveien herregud. Jaja, man får være som man er. Pizza i alle varianter. Jeg elsker den typisk italiensk pizza, gjerne mozzarella. Jeg elsker junk pizzaen fra gatekjøkken, Domino’s, hjemmelaget pizza, ferdigbunn-pizza, ja til og med frossenpizza.

🍜 Pasta. Hahaha, jeg dør av meg selv her. Taco, pizza og pasta. Det er jo så godt. Pasta carbonara (kjøttfri) er noe av det beste jeg vet om hvis det er laget riktig. Jeg elsker også sånne små pastaputer (som jeg aldri husker navnet på) stappet med digg innhold. Noen favoritter der må være ricotta og gresskar. Det var sykt digg!

SKJØNNHETSTIPS

✨ Få nok søvn

✨ Drikk masse vann og spis ren mat

✨ Fjern alltid sminken før du legger deg

TRENINGSFORM

💪🏻 Bootcamp. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, man kan sikkert si sirkeltrening også. Jeg elsker å gjøre masse forskjellige, beinharde øvelser. Enten det er på tid, på repetisjoner eller hva det går på. Gjerne øvelser som Box jump, burpees, alt med kettlebells. Sånt elsker jeg!

💪🏻 Intervaller. Nå er kneet mitt helt håpløst og det er så synd fordi noe av det jeg egentlig elsker å trene er å løpe intervaller, gjerne i motbakke. Det er en så deilig følelse!

💪🏻 Tur. Jeg elsker å gå rolige, lange turer. Nå som vi har hund er det ekstra moro. Frisk luft og mosjon, dere. Det er så godt.

INSTAGRAMKONTO

Gjett en gang…

@angelicablick

@sophiesuchan

@joandkemp

INFLUENSER

📸 Angelica Blick. Hun er med igjen. Altså hun er min nummer en uansett. Jeg synes hun er så fantastisk god på det hun gjør og bildene hennes er helt sykt fantastiske.

📸 Kenza. Jeg elsker Kenza. Hun er fantastisk pen og hun virker så utrolig jordnær og skjønn. Hun har holdt på med dette i mange år, men allikevel virker hun å ha bakkekontakt. Nå hatt hun blitt mamma etter å ha prøvd en god stund og det er så herlig å se kjærligheten hun gir til barnet sitt.

📸 Bianca Ingrosso. Dette tok litt tid for meg. Jeg hadde ikke helt sansen for henne for noen år siden uten at jeg vet hvorfor. Jeg mislikte henne ikke, men det var ikke interessant å følge på en måte. Så skjedde det noe. Jeg så på Wahlgrens Värld og falt så for Bianca! Jeg elsker at hun er rett frem, dønn ærlig, skikkelig åpen og det virker som hun bryr seg veldig lite om hva folk mener. Hun har kommet så sykt langt i karrieren sin og det er så inspirerende.

TING Å BRUKE PENGER PÅ

💸 Opplevelser/reiser. Gjerne sammen med noen man er glad i.

💸 God mat. Elsker mat og det finnes nesten ikke noe bedre å bruke penger på hehe.

💸 Klær. Særlig fine kjoler eller jakker.

DYR

🐶 Hund! Jeg er et skikkelig hundemenneske. Jeg tror faktisk jeg har en slags hunderadar fordi jeg oppdager hunder på lang avstand, på de merkeligste steder og lenge før alle andre. For å si det sånn, hvis jeg hadde blitt millionær, sånn ordentlig millionær, hadde jeg brukt så mye tid og ressurser på å hjelpe hunder. De er så fantastiske! Jeg føler at alt de vil er å få elske oss mennesker, herreguuuud de er så fine.

🐶 Løver. De er så sykt fascinerende. Jeg må innrømme at Løvenes Konge kan ha spilt en rolle her, haha. Favorittfilmen! Neida, men de er utrolig vakre, sterke og jeg vet ikke.. Kraftige dyr, måten de er på, måten de er satt sammen på. Flotte dyr!

🐶 Katter. Jeg må ha med katter. Jeg elsker katter og forstår ikke de som mener at katter ikke har en personlighet. Jeg har hatt katter i mange år og de er så forskjellige. De har absolutt en personlighet. Jeg elsker særheten deres!

HOBBY

👩 Vinkveld, hahaha. Igjen, jeg dør av meg selv. Neida, det må ikke være alkohol, men en typisk ost- og vinkveld, kanskje med brettspill og selvfølgelig gode venner. Det er så koselig, men om det kan kalles for en hobby? Usikker.

👩 Shopping… Wopsi, men det er sant. Jeg elsker å handle nye ting og å vindusshopper.

👩 Trening. Det kan være alt fra å gå tur til å trene styrke, løpe, spinning. Jeg synes det er morsomt å være aktiv!

REISEDESTINASJON

✈️ Hellas. Jeg elsker Hellas og klarer nesten ikke vente til vi skal dit i sommer. De nydelige strendene, de små gatene, maten, grekerne, klimaet. Så deilig.

✈️ Barcelona. Favorittbyen! Barcelona er helt fantastisk. Så utrolig mye god mat, fantastisk fine bygninger og gater, strand og byliv. Perfekt for kjærestetur og jentetur.

✈️ New York. Ikke vært der enda, men det er på listen min!

ARTIST

🎤 Taylor Swift

🎤 Ed Sheeran

🎤 Jeg har faktisk ingen nummer tre… Der føler jeg at mye annet stiller ganske likt.

GUILTY PLEASURE

🤫 Se&Hør. Hihi, jeg er litt for glad i å lese sladder om kjendiser på nett.

🤫 Hårfjerning. Jeg elsker å nappe ut hår, haha. Jeg kan stå i en evighet å nappe ut hår fra kroppen og aller helst vil jeg nappe ut alle andres hår også. Inngrodde hår, det å få ut et sånt… Den følelsen!

🤫 Hm… Har jeg noe mer da tro. Jeg kommer faktisk ikke på noe mer akkurat nå, men jeg skal rope ut om det dukker opp noe. Det er garantert mer.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg