MIN NYE BESTEVENN

Reklame | annonselenker Monki / Nelly

BLAZER HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BUKSE MONKI HER / STRIKK HER

Hei, fine dere! Nå er jeg hjemme i Kristiansand og sitter i skrivende øyeblikk godt planta i sofaen. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å bli en natt ekstra i Oslo. Det å tilbringe en hel dag med de fine vennene mine, chick flicks, digg mat og snacks var mye bedre enn å reise i fem timer. Det ble reise i dag i stede, noe som passet veldig mye bedre.

Det var utrolig deilig å komme hjem. Jeg har allerede pakket ut av kofferten, vasket en vask med klær, lagt på nytt sengetøy, laget middag og støvsuget leiligheten. Det er en greie jeg har når jeg har vært borte. Jeg må få orden på leiligheten med en gang så jeg kan sette meg ned og slappe av.

Dagen i dag har vært litt annerledes enn andre dager. Like etter at jeg kom hjem fra Oslo fikk Morten og jeg besøk av det som skal bli min nye bestevenn, hehe. Vi skal passe verdens nydeligste hund, Laban! Han er altså så fantastisk nydelig. Nå har han vært her i rundt fem timer og ligger foran meg på sofaen og sover på det som har blitt teppet hans.

Det er ubeskrivelig koselig å ha en liten hund tuslende rundt her. Vi har allerede vært på tre små turer, lekt masse og selvfølgelig kost en god del. Jeg smelter jo helt når jeg ser Morten med hunder, haha.

Jeg tror jeg får den følelsen andre jenter får når de ser kjæresten sin med barn. Sånn blir jeg når jeg ser han med hunder. Smelter totalt og bare ååååh, du er så fin.

Nå skal vi ha kosekveld før en hektisk uke starter i morgen! Nyt søndag, fineste dere<3

 

10 kommentarer

Siste innlegg