MIN MORGENRUTINE OG ET GODT TIPS

Reklame | Good for me

God morgen, vakre fine dere! I dag tenkte jeg å ta dere med gjennom mine vanlige morgenrutiner og samtidig tipse dere om en god gammel kjenning, nemlig Hair Luxious fra Good For Me 💗. Det kommer vi tilbake til.

En typisk morgen for meg er at jeg står opp et sted mellom åtte og ni. Her på Bali er det riktignok før åtte fordi frokosten blir servert åtte, luksus! Jeg er en morgenperson og elsker starten på dagen. Jeg tar alt i et rolig tempo og hvis jeg har en tidlig avtale står jeg alltid opp i god tid før det slik at jeg får morgenstunden min allikevel. Det skal liksom alltid være tid til å få en god start på dagen.

Dette er en ganske typisk morgen for meg. Jeg står opp, tar meg en dusj og steller meg om jeg skal ut eller har avtaler. Så setter jeg meg ned og fikser meg litt samtidig som jeg koser meg med en deilig frokost, kaffe, et stort glass med vann og når jeg har spist så tar jeg kosttilskudd. Det er alltid lurt å ha mat i magen før man tar kosttilskudd!

Som dere vet så bruker jeg flere kosttilskudd fra Good For Me. Jeg tar det hver eneste dag gjennom hele året og har fått det inn i morgenrutinen min. Det er nok mitt beste tips til dere som vil begynne med slikt, men som lett glemmer å ta det, få det inn i morgenrutinen din! Det er så enkelt. Det er frokost, kaffe, vann og kosttilskudd.

Jeg har fortalt dere om Hair Luxious fra Good For Me flere ganger før, men det er en stund siden sist så her er en liten update på hva dette faktisk er.

Hair Luxious er markedets kraftigste hårvitamin og det aller beste du kan bruke for å styrke håret ditt. Hair Luxious er anbefalt av norske frisører og finnes hos flere salonger rundt om i Norge. Jeg fikk øynene opp for det hos min gamle frisør i Oslo som hadde dette i salongen og anbefalte det på det varmeste, hvem er vel bedre å lytte til en en god frisør som kan hår?

Jeg tar to kapsler hver eneste morgen sammen med frokost og et stort glass vann. Jeg har brukt dette jevnlig i litt over et år og det, sammen med gode hårprodukter har gjort at håret mitt tåler mye mer og det har blitt veldig mye tykkere.

Nå er det i så god form at jeg til og med får lov av min nåværende frisør til å helbleke etterveksten. Det er lenge siden håret har tålt det for å si det sånn, haha. Da jeg tok disse bildene var det kun en måned siden jeg hadde bleket etterveksten min. Håret vokser i rekordfart uten å knekke, og etter å ha klippet og klippet hver gang jeg har vært hos frisøren er håret klart for å vokse seg langt.

Nå skal jeg kun stusse tuppene fremover og ta det aller verste, så er planen å få et langt og sterkt hår i løpet av høsten og vinteren! Det hadde jeg antakeligvis aldri fått til uten Hair Luxious 💗

Nå får dere 40% rabatt på den første boksen med Hair Luxious ved å klikke HER.

2 kommentarer

Siste innlegg