MIN FAVORITTLOOK OG ET NYTTIG TIPS

Reklame | annonselenker/spons Nelly

 

Ah, jeg elsker denne looken og ikke minst kjolen jeg har på meg (dere finner den her). Sommerkjoler er noe av det fineste jeg vet om, så jeg venter bare på at regn og vind skal gi seg så jeg kan løpe rundt i Kristiansand i alle de fine kjolene mine haha. Det er så deilig med en lett kjole når det er varmt i stede for å sitte i en stram shorts eller en varm bukse. Det er nå min mening.

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker under sommerkjolene mine, særlig de som er stroppeløse eller utringet. Jeg har noen blazere som jeg også bruker uten bh under og da får jeg de samme spørsmålene. Nå vet jo dere at jeg er en free spirit når det kommer til bh og foretrekker egentlig å gå helt uten! Noen ganger er det allikevel nødvendig med noe under og da har jeg to ting jeg sverger til.

Min nummer én er nipple covers, og ikke de i silikon fordi hvis det blir varmt eller klamt så sliter de med å sitte på. Jeg snakker om de tynne som er i et stoff-lignende materiale, som for eksempel de fra Freebra som dere finner her. Det er perfekt hvis man skal bruke en blazer uten bh under, eller til en stroppeløs sommerkjole. De er såpass tynne at det skal mye til for at de synes gjennom noe som helst!

En annen ting som funker bra, og som gir mer hold er en stroppeløs bh. Ofte kommer også problemet med åpen rygg, men løsningen på det er egentlig ganske enkel. “Klistrepåbh” som jeg så fint kaller det er rett og slett to skåler som du fester på puppene dine og som gir litt hold og mer støtte enn hva nipple covers gjør. Her kan du også gi puppene et lite push om du ønsker det. Jeg har prøvd så mange forskjellige versjoner av disse opp gjennom årene, og Freebra har en veldig god en som dere finner her.

Dere kan se hele utvalget fra Freebra på Nelly her.

8 kommentarer

Siste innlegg