MÅL FOR RESTEN AV 2019

Reklame | annonselenker Nelly / NA-KD

Jeg satt meg noen mål for 2019. Noen har jeg allerede klart, andre venter enda på å gjennomføres og jaggu har det ikke kommet noen nye mål på lista! Her er målene mine for resten av året:

T-SKJORTE NA-KD HER / VESKE HER / BUKSE HER / JAKKE MBYM

🌼 Gjennomføre et halvmaraton. Dette målet satt jeg meg før året startet, men fordi jeg har slitt så mye med knærne har jeg egentlig lagt det fra meg. Nå har jeg funnet ut litt mer hva jeg tåler og ikke, og tror at jeg skal klare å gjennomføre et halvmaraton selv om jeg antakeligvis må gå en god del. Det hadde uansett vært veldig moro!

🌼 Spare opp nok penger til å totalrenovere kjøkkenet. Jeg har laget en egen drøm i Dreams appen som heter kjøkken. Det var den aller første drømmen jeg lagde der og jeg sparer litt hver eneste uke og håper det blir nok til å kunne renovere kjøkkenet i løpet av de første månedene av 2020. Jeg hater kjøkkenet vi har nå, haha. Det er så gammelt og slitt, skuffene faller nesten av og det er en rar lukt der… Vi visste det da vi kjøpte og vi har hatt det som en plan å pusse opp etter hvert, men nå håper jeg å klare det om et halvt års tid.

🌼 Gå gjennom vinteren med ingen eller minimal solariumsbruk. Det er så skadelig og jeg har pleid å ta alt for mye sol i perioder. Selv om jeg har blitt mye flinkere de siste årene så kan det enda forbedres. Det eneste er at jeg helst skal ta bittelitt på vinteren fordi jeg får eksem og da hjelper det, men det er snakk om veldig lite. Jeg får heller bruke betakaroten og selvbruning.

🌼 Fjerne panelet i stua, male og endre inngangspartiet fra gang til stue. Dette skjer forhåpentligvis i sommer og jeg klarer nesten ikke vente! Det må faktisk skje. Jeg får vondt i sjela av å se på det grusomme panelet.

🌼 Komme inn i en aktiv og sunn livsstil. Jeg vil komme tilbake til det punktet hvor jeg har det som en livsstil. Det er ikke snakk om store endringer, men det å gå mye, trene noen ganger i uka og spise sunn mat. Jeg spiser egentlig ganske så sunn mat, men det blir for mye godis… Så det er ikke store endringer det er snakk om jeg må bare komme tilbake dit hvor det er en livsstil og ikke tiltak.

🌼 Bli kjent med noen i Kristiansand (hehe). Det hadde jo vært litt kjekt, ikke sant. Så det får bli et mål for resten av året, haha. Jeg har jo ikke akkurat gjort en veldig stor innsats eller vært mye på steder hvor man blir kjent med folk som for eksempel på byen eller happenings. Det endrer seg nok i sommer.

🌼 Feire ettårsdag med kjæresten min. Yeeei, dette tror jeg ikke blir noe problem. Allikevel synes jeg det er gøy å sette det på denne listen fordi det er en ganske stor milepæl i det som forhåpentligvis blir et langt forhold. Jeg synes det første året er noe spesielt og bør feires litt, særlig for meg som aldri har hatt forhold før hihi.

12 kommentarer

Siste innlegg