LOVE, SIMON

Wiii, endelig søndag! Jeg må innrømme at jeg ikke har noen som helst følelse av hvilken dag det er her på Bali, men vanligvis er søndag favorittdagen min. Det tror jeg kanskje jeg nevner for dere hver eneste søndag?

I dag savner jeg faktisk Norge litt, akkurat på grunn av den søndagsfølelsen og kanskje fordi jeg har blitt forkjøla og ikke er helt i form 🤷‍♀️. Nei, det er noe ekstra koselig med søndager og særlig søndagskvelden. Jeg pleier å lage en skikkelig god middag, har kanskje smågodtrester igjen etter kvelden før, tenner alle levende lys jeg eier og har før jeg setter på en film.

I dag har jeg en fantastisk anbefaling til dere! Dette er en av de beste filmene jeg har sett på veldig lenge. Jeg gråt, jeg lo og jeg koste meg skikkelig gjennom hele filmen.

Love, Simon handler om Simon som snart er ferdig på high school. Han har en nydelig familie som består av en mor og far som har vært sammen siden high school og lillesøsteren hans. Han har også en vennegjeng som har holdt sammen siden de var små, Nick og Leah, samt deres nye venninne Abby! Livet til Simon er generelt veldig bra, men han har en stor hemmelighet som han ikke har fortalt til noen… Simon er homofil.

Det er ikke før en anonym person skriver på et skoleforum at han er homofil at Simon forteller om sin egen legning. Han bestemmer seg for å sende en mail til “Blue” som den anonyme personen kaller seg for å fortelle at han også er skjult homofil. De begynner å utveksle mails hvor de forteller om livet sitt uten å fortelle hvem de er, men de vet begge at de går på samme skole.

En dag bruker Simon skolepcen til å svare på en mail fra “Blue” og glemmer å logge seg ut. Martin, en snål skolekameraet ser mailen og bestemmer seg for å bruke sjansen til å få Abby (Simons venninne) til å gå ut med han. Martin truer med å vise alle mailene mellom Blue og Simon og å “oute” Simon for hele skolen hvis han ikke hjelper han å få en date med Abby (som forøvrig er totalt uinteressert).

Simon er villig til å gjøre alt for at hemmeligheten hans skal bli bevart, men er det verdt å ødelegge for sine beste venner? En nydelig film som jeg anbefaler absolutt alle å se! Jeg satt og gråt på flyet på vei ned hit, helt fantastisk fin.

 

0 kommentarer

Siste innlegg