KOFFERTEN ER PAKKET, JEG REISER TIL…

Reklame | annonselenker NA-KD / Nelly

JAKKE HER / KJOLE HER

God morgen, verdens beste dere! Først og fremst: hvor kul er ikke den nye skinnjakken min? Jeg klarer ikke slutte å bruke den, haha. Det er alt jeg vil ha på. Sånn da var det ute av verden.

Nå er kofferten ferdigpakket og jeg er klar for å reise avgårde igjen.Det er Oslo som står for tur og Morten skal straks kjøre meg til flyplassen før han skal på skolen. Yes, han er tilbake på skolebenken! Jeg håper det kan inspirere meg til å få lyst til å starte på studier igjen til høsten, haha. En del av meg vil, mens en annen del elsker denne friheten… Uansett, det er ikke før neste år og akkurat nå skal jeg på tur woho!

Denne turen tror jeg faktisk jeg har litt godt av. Selv om jeg har kost meg masse i Kristiansand den siste tiden så blir det deilig å komme “hjem” til jentene mine i Oslo! Jeg har masse planer for helgen og gleder meg så mye til å se alle igjen.

Nå skal jeg sluke resten av kaffen og laste ned et par podcaster til flyturen. Husk å still spørsmål i kommentarfeltet til ukens spørsmål som kommer på lørdag (as usual). Blogges fra Oslo!

 

8 kommentarer

Siste innlegg