KOFFERTEN ER PAKKET, JEG REISER TIL…

Reklame | annonselenker NA-KD / Nelly

JAKKE HER / KJOLE HER

God morgen, verdens beste dere! Først og fremst: hvor kul er ikke den nye skinnjakken min? Jeg klarer ikke slutte å bruke den, haha. Det er alt jeg vil ha på. Sånn da var det ute av verden.

Nå er kofferten ferdigpakket og jeg er klar for å reise avgårde igjen.Det er Oslo som står for tur og Morten skal straks kjøre meg til flyplassen før han skal på skolen. Yes, han er tilbake på skolebenken! Jeg håper det kan inspirere meg til å få lyst til å starte på studier igjen til høsten, haha. En del av meg vil, mens en annen del elsker denne friheten… Uansett, det er ikke før neste år og akkurat nå skal jeg på tur woho!

Denne turen tror jeg faktisk jeg har litt godt av. Selv om jeg har kost meg masse i Kristiansand den siste tiden så blir det deilig å komme “hjem” til jentene mine i Oslo! Jeg har masse planer for helgen og gleder meg så mye til å se alle igjen.

Nå skal jeg sluke resten av kaffen og laste ned et par podcaster til flyturen. Husk å still spørsmål i kommentarfeltet til ukens spørsmål som kommer på lørdag (as usual). Blogges fra Oslo!

 

8 kommentarer
  1. Kan du lage et innlegg om hvordan det er å flytte til ny by, hvordan du får nye venner og ting du kan finne på? Har selv flyttet til Kristiansand for å jobbe ooog føler meg litt lost akkurat nå.

  2. Hei!
   Så gøy at du er tilbake i Oslo for noen dager. Hva er det Morten har begynt å studere nå?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg