KAOS, OPPUSSING OG ETTERLENGTET LUKSUS

Reklame | annonselenke Nelly

TOPP HER

God morgen fra kaoset! Dette er forresten ikke looken min nå 😂 Fikk glammet meg opp litt på onsdag da jeg hadde et event i Oslo.. Nå er det oppussings-genseren og treningstightsen som gjelder.

 Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering på dette oppussingsprosjektet vi er i gang med. Vi har fått gjort sykt mye og begynner å nærme oss slutten, men shit, man blir faktisk sliten av å leve i et kaos. I går kveld så jeg rundt meg før jeg gikk på badet for å gjøre kveldsstellet og det er så mye rot her… Så tenkte jeg på at noen folk bor faktisk sånn. Det hadde jeg ikke klart. Tenk så mye energi det hadde tappet meg for! Uff, nei det er godt at jeg er en person som liker å ha det ryddig rundt meg, hehe. Det er riktignok bittelitt problematisk for øyeblikket, men jeg vet at det er midlertidig så jeg får bare bite tennene sammen og lukke øynene for alt rot.

Det positive er at vi er veldig godt i gang! Vi får besøk av en elektriker når som helst nå. Han skal gjøre en ganske stor jobb på kjøkkenet. Akkurat hvor mange timer det tar vet jeg ikke fordi det der har jeg virkelig ikke peiling på, men det betyr at Morten og jeg får litt fri fordi vi rett og slett ikke kan hjelpe til.

Det skal bli så digg. Planen er å dra en tur på trening og få svettet litt (som om de siste dagene ikke har vært trening i seg selv, jeg er støl på så mange steder) før jeg har en time til bryn og vipper klokken tolv. Det skal bli så deilig med litt luksus nå. Jeg trenger å føle meg litt fresh for nå er det stikk motsatt her jeg sitter i oppussings-genseren min for fjerde dag på rad. Deilig, sant? 😉

Merker dere at jeg er en smule lei? Det er vel nettopp derfor det skal bli godt med en liten pause før Morten og jeg fortsetter på egenhånd når elektrikeren er ferdig. Da skal vi kalkmale den ene veggen, noe jeg tror blir skikkelig fint til det nye kjøkkenet, også skal vi klargjøre til å legge gulv i morgen tidlig. Deretter er det helt klart til det nye kjøkkenet kommer om nøyaktig en uke!!! Så jeg skal klare å holde ut denne siste tiden, men jeg må innrømme at det passer veldig greit å reise til Barcelona mens vi venter på det nye kjøkkenet. Jeg begynner å bli ganske lei av å varme opp mat i microen 😂

Ønsk meg lykke til!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

0 kommentarer

Siste innlegg