JEG SVARER PÅ ALT DERE LURER PÅ

Andrea spurte dere på instagram i går om dere ville sende inn spørsmål til meg. De har jeg nå lest i gjennom og valgt ut de beste og mest interessante! Mange har spurt om jeg kan skrive om Mads Hansen eller Trulte, men jeg skal holde meg til spørsmål om meg eller Andrea og meg.

 

Ditt favorittantrekk den siste uken?

Definitivt den nye dressen som jeg besilte meg før 17 mai feiringen. Fargen er “champagne” visstnok, så jeg er blitt skikkelig fin på det. Den var på tilbud på Zalando, hadde siklet litt på den en stund, men den var litt for dyr før den plutselig kom på salg 😀 Jeg har dessverre ikke bunad, og jeg er så lei den typiske sorte, grå eller blå dressen. I fjor var det rosa og i år ble det altså “champagne”. Går stort sett i treningstøy, men det er gøy å av og til pynte seg litt ekstra!

Hvordan er det å leve med en blogger?

Den store forskjellen er at istedenfor at Andrea drar avgårde i 8 timer så er hun heller noen timer foran Macen, før hun må ta noen bilder, kansje lage noen annonser etc. Så hun jobber på en måte egentlig bare hjemmefra. Men i og med at vi jobber mye sammen så må vi kombinere kjærestelivet og kollegabiten sammen. Og det er stort sett bare koselig, også tør man å gi beskjed hvis man er misfornøyd med noe, haha! Og det går begge veier, tror jeg klager mest hvis jeg for en gangs skyld må ha Andrea til å ta bilder av meg. Jeg har blitt en del flinkere enn henne på den biten, og hun har lite tålmodighet når hun selv må ta bilder.

Hva tenker du om en fremtid uten barn?

Interessant spørsmål! Jeg har egentlig ikke tatt sånn hundre prosent stilling til det enda. Jeg er jo et surrehue, også tenker jeg av og til “klarer jeg å ha fullt ansvar for et levende vesen? Lære det rett og galt, og ikke få det til å bli klin kokos?” Så det er fint å prøve først med en hund. Og jeg syntes jo faktisk valpeperioden til tider har vært ganske brutal, haha! Så jeg ser det litt an, og er egentlig på samme bølgelengde som Andrea. Akkurat nå kunne vi ikke tenke oss et liv med barn, det hadde slitt oss helt ut, haha! Men hvem vet om noen år?

Hva mener du om årets deltakere i Ex on the Beach?

Jeg har helt ærlig aldri sett på programmet. Det gikk vel samtidig som da vi var på Love Island? Også har det aldri fristet noe særlig, haha! Det er visst omtrent bare skuespill og folk som krangler om mest mulig oppmerksomhet ved å skjemme seg ut på tven foran venner, familie og slekt. Så jeg er ikke rette mann å spørre om meninger rundt deltakerene. Men det er bra at de “tar en for laget” og gir de som ser på det god hjernedød underholdning hvor man kan sitte og tenke “tenk at man kan bli sååå gæren” og humre og le litt med venner.

Vannskliesporten! Hvor stort er det i Norge, hva skal til for å bli god, når startet du, hvor mye trener du?

Jeg startet vel allerede som lite barn på sommerferie i Bø i Sommarland i Telemark. Kappet med venner i vannkliene der og koste meg. Så fikk vi mange år senere et badeland i nabokommunen min. Sørlandsbadet i Lyngdal. En kompis og jeg dro de ofte som en fast greie noen ettermiddager hvis vi hadde fri. Da testet vi ofte vannsklien, og det var veldig gøy siden den hadde tidtaking, så det ble fort en intern konkurranse om å ha den raskeste tiden. Så et par år senere fikk jeg høre om at det skulle være NM-kvalifisering i Sørlandsbadet. De 3 beste skulle bli sendt til selve NM i Skien et par mnd senere. Jeg meldte meg på og leverte ny personlig rekord med god margin og tok sølvet. Det ble NM, dessverre en noe skuffende plassering, mellom 15-20 plass et sted. Men jeg har kvalifisert meg hvert eneste år og er nå på mitt femte NM. Jeg er nok blitt litt for lett til å noen gang kunne kjempe helt der oppe om å bli norgesmester, men det er gøy å være med. Og nå snakkes det faktisk om å innføre vektklasser, så der har jeg faktisk en mulighet!

Det er 20 badeland i Norge som arrangerer hver sine NM-kvaliker. Så møtes de beste til selve NM. Badelandene søker hvert år om å få arrangere selve NM. Så det kan være i alt fra Tromsø i nord til Lyngdal i sør. Det som er så gøy med sporten er at det er så uhøytidelig, og det er for alle. Lave, høye, tykke og tynne. Alle er med og alle kan være gode. Selve NM pleier å være gjennom en helg. Fredag er det trening, lørdag er det NM med påfølgende premieseremoni og bankett med 3-retters middag og utdeling av premier. Anbefales virkelig!

Hvordan bli god i vannsklie? En eksplosiv start er halve jobben. Den neste er å lande i riktig posisjon. Bare skuldrene og hælen/hælene skal være i kontakt med sklia. Mange tror at rumpa gir god glid, men få den opp i lufta. Jo mindre man har nede i sklia desto bedre fart får du. Lykke til!

Når har du tenkt å fri?

Lommeboka sier at jeg må vente lenge eller ringe inn et forbrukslån. Men jeg nok uansett ikke tenkt til å fri akkurat nå. Vi møttes for snart to år siden og har allerde bodd sammen i over et år, fått oss hund og ser allerede etter vårt neste hjem. Så det er ikke noe jeg stresser med pr dags dato. MEN, det hadde vært koselig å gi det et forsøk en gang i fremtiden. Jeg har jo lyst til å gifte meg en dag, og jeg hadde ikke vært sammen med Andrea hvis jeg ikke haddde tenkt å fri til henne en dag. Men alt til sin tid, haha! Dere får nok garantert vite det her på bloggen ganske kjapt etter det har skjedd, HVIS det skulle skje, haha.

Blir det video på Youtube at du styrer bloggen?

Bra spørsmål, for det blir det faktisk! Andrea har fulgt meg som blogger i dag med kameraet. Da får dere se hvordan det så ut og om det var stress eller enkelt!

Når skal du klippe håret?

Det forsvinner nå veldig snart! Jeg må bare finne ut hvor mye jeg vil ha igjen på toppen 🙂 Det er også godt å tenke på at det kanskje kan glede en person eller to som ikke har mulighet til å gro hår pga kreft. Synes forøvrig enda flere kan spare ut håret og donere vekk, det koster så lite og kan glede andre så mye i en vanskelig tid. Både gutter og jenter må bare sette i gang 😀

0 kommentarer

Siste innlegg