JEG KAN ENDELIG VÆRE ÆRLIG MED DERE

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei, verdens aller beste lesere! Først vil jeg si tusen takk for alle fine kommentarer og meldinger etter at vi avslørte boligkjøpet. Jeg gleder meg veldig til alt egentlig, haha, og er veldig glad og fornøyd!

Åh, jeg er så letta over å endelig kunne være åpen med dere igjen! Den siste måneden har vært ganske kaotisk. Jeg har vært midt i en flytteprosess, pakket, avskjedsmiddager kom på løpende bånd, vi har kjørt frem og tilbake mellom Oslo og Lindesnes flere ganger i uka og jeg har ikke kunnet dele noe av dette! Som da jeg tok farvel med vennene mine i Oslo over flere middager, hadde “pakke- og pizzadag” med hele gjengen som jeg delte på Instagram, bare uten å fortelle hvorfor vi egentlig var samlet og da vi kjørte frem og tilbake til Oslo i løpet av en dag for å kjøre det siste flyttelasset og vaske ut av leiligheten jeg bodde i der.

Takk gud for at jeg er ferdig med alt dette, men det verste har vært å ikke kunne dele noe som helst. Det er én ting som har stått i hodet mitt de siste ukene, og det er flyttingen. Jeg har ikke gjort annet enn å faktisk flytte og forberede innflytningen så det har vært ufattelig vanskelig å komme på noe å blogge om.

Jeg har virkelig ikke hatt et liv utenfor flytte-boblen og alt jeg egentlig har hatt lyst til er å skrive om alt dette. Skrive om hvordan det var å ha en siste middag med vennegjengen, hvordan det var å legge fra meg nøklene til leiligheten i Oslo og kjøre det siste flyttelasset fem timer sørover og hva jeg har tenkt gjennom hele denne prosessen. Så har jeg ikke gjort det, fordi vi ble enige om å dele det 1. april når alt var 100% i orden og når vi faktisk kunne si at “her bor vi”. Jeg er jo stressa som få andre og tør ikke gå ut med noe før det er helt hundre prosent sikkert, så da måtte det bare bli sånn.

Heldigvis kan jeg begynne å dele ordentlig igjen og det er så deilig! Nå har jeg riktignok så vidt åpen magen de siste dagene. Det er en stor jobb å flytte, men heldigvis hadde jeg forberedt litt på forhånd. Jeg må bare beklage for at jeg er så dårlig til å svare på kommentarer og meldinger for øyeblikket, men jeg må prioritere leiligheten akkurat nå. Jeg kommer snart tilbake for fullt der også!

Her på bloggen skal ting gå som normalt. Det er nok en liten risiko for at det blir litt leilighetsnakk på bloggen fremover, men det tåler dere. Jeg skal prøve å skape en god miks av det og andre innlegg, så rop ut om det er noe dere ønsker å lese om <3

JUMPSUIT HER / SKO HER

 

12 kommentarer

Siste innlegg