JEG HAR TATT EN STAYCATION

Reklame | sponset opphold

God torsdag, fineste dere! Nå sitter jeg i en fantastisk deilig hotellseng på Radisson Blu Caledonien hotell her i Kristiansand, ansiktsmasken og morgenkåpen er på og jeg er klar for å slappe av. Jeg har rett og slett tatt en fantastisk deilig staycation, en liten ferie i egen by.

Morten og jeg skulle, som jeg har nevnt tusen ganger, egentlig vært på ferie nå. Siden den ble avlyst bestemte vi oss for å ta en kveld og gjøre noe koselig bare oss to. Vi gjorde ferdig alt vi måtte gjøre tidligere i dag, leverte Trulte hos pappa for noen timer siden og sjekket inn på hotell. Siden det har vi jobbet litt, tatt noen bilder, spist takeaway fra favoritten Mother India og når dette innlegget er ferdigskrevet skal alt av sosiale medier bort og vi skal nyte det å bare være oss to!

Det er såååå deilig og selv om jeg ser ut på steder jeg går nesten daglig så føler jeg at jeg er i en helt annen by, kanskje til og med et annet land. Det er skikkelig rart, men så deilig. Jeg kan med andre ord virkelig anbefale en staycation om du vil ha et lite avbrekk fra hverdagen. Ta med en venninne, kjæresten, foreldre eller bare ta en liten ferie helt alene om det er det du trenger. Så deilig!

4 kommentarer

Siste innlegg