HYTTE VED HAVET PÅ SØRLANDET

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE FRA THAILAND

Hei, dere! Nå er det noen dager siden sist. Morten, Trulte og jeg har vært på en liten sørlandsferie, eller på besøk hos familie da. Det er vel egentlig det vi var på, haha. Men..

Tror dere ikke jeg klarte å glemme macen hjemme i Oslo? Er det mulig? Den var til og med pakket og klar, men jeg la den ikke i bagen fordi jeg tenkte å jobbe i bilen. Så macen stod pent pakket i sin egen lille macveske og jeg tok til og med en runde inne i leiligheten for å sjekke om noe manglet, men klarte å overse den glatt. Så dumt! Jaja, da ble det verken blogg eller YouTube-video på dere, dessverre, men det kommer denne uken. Jeg lover! Med mindre jeg glemmer macen igjen, haha.

Vi skal jo faktisk tilbake til sørlandet på torsdag allerede. Egentlig var planen å være fra fredag til neste mandag fordi vi skal i et bryllup på lørdag, men vi måtte tilbake til Oslo for litt jobbgreier og det passet jo veldig bra med tanke på at jeg faktisk trenger macen.

Sånn, da har dere fått full update på hvordan det ligger an med macen min 😂 Jeg orker ikke. Det ble mye mac-snakk her nå.

Vi hadde det i hvert fall veldig fint på sørlandet! Det ble en rolig og koselig helg med familie, tur i finværet, beising av utestue og grillmat. Kjempedeilig faktisk! Det er alltid litt godt med noen småturer bort fra byen, så setter man ekstra pris på alt når man kommer hjem. Jeg gjør i hvert fall det!

En ting jeg bestemte meg for da jeg var der er at jeg skal gjøre alt jeg kan for å spare til en hytte ved havet i sør. Noe så deilig! Den ene morgenen dro Trulte og jeg til et sted som heter Spangereid, nydelig sted, og gikk morgentur. Det var så stille og fantastisk vakkert. Da tenkte jeg at jeg må bare få til det en gang i livet. Nå har jeg allerede spart i noen måneder, men det går ikke akkurat fort haha. Nå har jeg et 10 års-perspektiv på det da, så vi får nå se hvordan livet ser ut ti år frem i tid.

Nei, nå skal jeg legge bort bloggen og starte på YouTube-videoen som skulle kommet ut i går, hehe. Wopsi! Vi blogges, så får dere nyte sola og varmen dere som har den 🌼

0 kommentarer

Siste innlegg