HVORFOR SELGER VI OG HVA SKJER VIDERE?

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

God fredag! Ah, dette har vært et så spennende døgn. Først vil jeg bare beklage for litt lite informasjon i går, men det gikk veldig fort i svingene. Vi fikk mail om at annonsen var ute og jeg ville dele det med en gang, men vi hadde sykt dårlig tid og skulle egentlig gå ut døren så jeg måtte bare hive ut innlegget haha. Så jeg skjønner at dere sitter igjen med mange spørsmål.

For litt over en uke siden bestemte vi oss for å få en uforpliktende befaring fra megler, litt for å høre om markedet og litt fordi vi var nysgjerrige på om boligen hadde økt noe etter all oppussingen. Selvfølgelig også fordi vi vurderte å selge. Den befaringen gikk kjempebra og megler var gira, ingenting gjør at vi ikke kan flytte så vi heiv oss på og satt igang prosessen.

Vi har tenkt på å flytte en stund, egentlig siden vi fikk Trulte. Det går jo helt fint å ha hund i blokk, men jeg må jo innrømme at vi savner en egen liten hageflekk som vi kan slippe henne ut på når det er snakk om en liten tissetur midt i middagen, hehe. Så er vi veldig klare for å få noe litt mer eget. Jeg har bodd i leiligheter med andre mennesker rundt meg siden jeg flyttet hjemmefra og nå frister det å finne noe litt mer privat. Så det at vi selger er en kombinasjon av flere ting, men hovedsakelig fordi vi ønsker noe mer eget og en egen liten hageflekk.

Vi har ikke funnet noe nytt enda, men i har begynt å dra på litt visninger. Vi ser på rekkehus, tomannsbolig og enebolig i Kristiansandområdet. Vi kommer altså ikke til å flytte fra Kristiansand. Jeg trives kjempegodt i byen og den siste tiden har jeg merket hvor godt det er å være så nære både Morten sin familie, og pappa som har flyttet ned hit.

Når det kommer til den nye boligen kunne jeg tenkt meg noe med litt prosjekter, haha. Jeg synes det har vært skikkelig gøy å pusse opp litt her og kunne tenkt meg noen slike prosjekter i mitt nye hjem! Vi ser etter en bolig med minst tre soverom, egen hage og aller helst et badekar. Jeg trenger et badekar i livet… Vi vil ha et soverom, et gjesterom og jeg skal endelig få et skikkelig walk in closet! Så trenger vi et rom, en garasje eller en bod til treningsrom og det tror jeg vi skal klare å finne 😀

Vi har sett på en bolig som jeg liker skikkelig godt, og vi skal se på en til på tirsdag så jeg er så spent! Nå vil jeg bare at denne skal gå på første visning så jeg kan kjøpe den nye jeg har sett på, haha. Selv om det blir skikkelig rart og trist å flytte fra vår aller første leilighet så er tiden perfekt nå.

Jeg skal prøve å ta dere med litt gjennom prosessen av kjøp og salg! Jeg har aldri solgt noe før så dette er skikkelig spennende. Kryss fingrene for oss 😀

17 kommentarer

Siste innlegg