HJEMREISE OG VM KAMP

Reklame | annonselenke Monki

GENSER ARNIE SAYS / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI HER

God morgen, dere! Som dere sikkert har fått med dere er denne ferien snart avsluttet. Nå befinner vi oss i Nederland etter å ha kjørt fra Belgia hvor vi sov i natt. Vi var ikke fremme på hotellet før klokken to og stod opp halv syv for å fortsette på turen hjem så jeg er ganske så trøtt. Heldigvis kjører Morten og vi skal etter planen rekke den siste båten hjem til Norge fra Hirtshals i kveld. Vi satser på at det går og for å være helt ærlig så skal det blit god å komme hjem, men det er det vel egentlig alltid etter ferien.

I går hadde vi en ganske så lang, men veldig fin dag. Vi måtte sjekke ut av hotellet klokken 12 så frem til det hang vi bare på rommet, jeg jobbet og vi pakket det vi hadde av saker og ting før vi sjekket ut og la alt i bilen. Vi hadde ganske så mang timer å slå ihjel før kampen begynte klokken ni, men gjør det noe når man er i en nydelig fransk by? Neida. Vi koste oss med å vandre rundt og kikke på de fine bygningene, satt oss ned og nøt en kaffe, et par gode måltider, handlet til sommerfesten vår og lagde en ny shopping challenge til dere som vi skal få ut etter roadtrip vloggen en gang. Det blir moro!

Kjolen er fra NORR, kjøpt i fjor vår 

Så var det endelig klart for å komme seg til stadion. Det var så kult å være på en VM kamp for første gang, og ikke minst når det er de flinke norske jentene som er i aksjon.

Vi koste oss gløgg ihjel og heiet så godt vi kunne! De gjorde jobben og i et lite øyeblikk vurderte vi å kjøre videre til Nice så vi kunne se åttendedelsfinalen, men jeg skal jo til London på fredag så det funka dårlig selv om jeg veldig gjerne skulle fått til begge deler. Det er så gøy at vi har så flinke fotballjenter!

En interessant liten fact. Morten skaffet oss faktisk disse billettene på en litt morsom måte, haha. Han tok rett og slett kontakt med Maria på landslaget som han har en felles bekjent og vipps så hadde vi billetter til kampen. Utrolig snilt av henne!

Vi fikk til og med billettene overlevert av Maria og Oda personlig og jeg ble såpass starstruck at jeg kleina helt ut, haha. Det pleier jeg aldri å gjøre så det var veldig merkelig. Jeg var i sjokk i en time etterpå over egen kleinhet, haha herregud.

Vel, vel. En nydelig ferie og jeg har så mange fine bilder fra tuen at jeg tror jeg må lage et eget innlegg med det. Noe dere er interessert i? Uansett, nyt dagen så blogges vi forhåpentligvis fra danskebåten i kveld og da kommer det et innlegg jeg vet mange har ønsket seg 😉

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg