HELGENS PLANER: OSLO EDITION

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

God morgen, fine dere! Nå er det en trøtt Andrea som skriver til dere her. Jeg våknet like før åtte av meg selv og bare hæ? Det er lenge siden døgnrytmen har sittet så spikret altså, men det er jo egentlig bare deilig.

Nå sitter jeg i stua til Marte, Helen og Thomas og jobber mens jeg bekymrer meg litt for de grå skyene utenfor. Hele Oslo er grå i dag, dessverre. Jeg hadde et lite håp om at det skulle bli finvær fordi det var så varmt og godt i går, men nei det ser dårlig ut. Jaja, jeg skal i hvert fall ikke på Findings i dette dårlige været 😂 Nå over til helgens planer!

GENSER ZARA / BUKSE MONKI HER / SKO HER

Fredag. Nå skal jeg jobbe, spise frokost med Marte og fikse meg klar for dagen. Klokken 12 skal jeg møte Martine til lunsj, Marte er med og Helene tar seg lunsjpause samtidig så det blir skikkelig koselig! Jeg vet enda ikke hvor vi skal, jeg kan sikkert ikke spise noe ute uansett (lavfodmap), men en kaffe og en juice skal jeg nå klare å finne de fleste steder.

I kveld skal jeg på vinkveld med noen venninner og det blir så koselig! Åh, det minner meg på at jeg må huske å gå innom polet, hehe. Litt kjedelig å glemme det når man allerede gleder seg til å kosedrikke et par glass med rødvin i godt selskap. Wow, det hørtes sært og voksent ut.

Lørdag. Jeg er ikke 100% sikker på hva planen på dagen er, men jeg skal i hvert fall møte Morten som kommer inn til Oslo. Jeg tror Einar og Marius også? Jeg vet ikke helt hva planen til Morten er, haha, men det passet meg veldig fint når ingen av vennene mine hadde tid til å henge.

Litt utpå dagen skal jeg tilbake til kollektivet her for å gjøre meg klar. Vi skal nemlig ha nok en vinkveld (denne gangen med andre venninner) og kanskje, veldig kanskje, ta oss en tur ut. Jeg kjenner at jeg ikke gidder det om det fosser ned regn fra himmelen, men samtidig så har jeg en nydelig kjole som jeg veldig gjerne vil ha på meg og vise frem til hele verden hihi.

Søndag. Jeg reiser tilbake til Kristiansand i 15 tiden, vel flyet går rundt da så jeg må dra fra byen litt tidligere enn det. Jeg ser virkelig ikke for meg at jeg bruker søndagen til noe annet enn å ta meg en dusj, pakke og slappe av før jeg drar hjem igjen haha. I Kristiansand blir det garantert filmkveld og kos, og det er jo alltid litt godt å komme hjem igjen.

 

10 kommentarer

Siste innlegg