HELGENS PLANER

Reklame | annonselenke Edblad

Endelig har det åpnet opp litt her i Oslo så det i alle fall går an å være sosial. Det er så deilig, herregud. Det betyr også at jeg endelig har planer å dele med dere her.

Øredobber her – kjole byTiMo – veske kjøpt i Thailand

Fredag. Jeg skal straks avgårde for å løpe trappeløp med en venn av meg. Det pleide jeg å gjøre hele tiden før da jeg bodde her. Elsker egentlig trappeløp, men det er jo tungt så oftere er det lettere å gå ut på en joggetur, hehe, men det er derfor man har treningsvenner! Nå blir det ukens andre tur i trappa 🌟

Så skal vi spille inn ukens andre episode av podcasten vår @parprat_podcasten! Det gleder jeg meg skikkelig til. Hvem hadde trodd det skulle være så gøy med podcast? I dag skal vi blant annet snakke om hvordan vi møttes og hvordan det var å møtes på tv så det blir veldig koselig. Hvis det er noe dere vil at vi skal ta opp eller dere har spørsmål kan dere alltid sende en DM på podcasten sin Instagram!

Så blir det litt jobbing før jeg skal trene styrke med en venninne. To økter på en dag, altså hva skjer her nå? Det er helt ærlig mest for å få tiden til å gå. Jeg har hatt noen rolige dager og hatt en del tid til overs i slutten av denne uken og jeg klarer ikke kjede meg så jeg trengte å fylle dagen, haha. Deretter skal jeg til en venninne for å hjelpe (eller se på) henne male 😅 Tar jo med vin og litt snacks så blir det koselig.

Lørdag. Jeg har veldig lyst til å stå opp tidlig og få med gjengen her ut på tur. Det er så deilig å være på tur tidlig lørdag og søndag morgen for da er det ikke så mange andre ute og jeg er jo litt allergisk mot folk. Okei, veldig allergisk mot folk. Får jo panikk av folkemengder og det å gå i kø i marka orker jeg ikke med mindre jeg må. Forslag til steder vi burde sjekke ut?

På kvelden tror jeg planen er å drikke vin med noen venner, men jeg vet ikke helt detaljene enda så jeg får nesten bare se. Noen form for sosialisering blir det fort uansett, hvis ikke jeg plutselig føler for å være hjemme. Det er det som er skummelt med sånne diffuse planer. Da er det veldig lett å holde seg hjemme i stede, hehe. Så vi får bare se.

Søndag. Ingen store planer, som vanlig. Det er fortsatt vaskedag i heimen og det skal vaskes, støvsuges, byttes sengetøy og vaskes klær. Så blir det sikkert noen turer med Trulte, men antakeligvis bare her i byen om ikke vi plutselig kjører avgårde til marka et sted, men det tviler jeg litt på faktisk. To dager på rad?? Haha. Nei, en rolig og fin dag med oppladning til neste uke.

 

0 kommentarer

Siste innlegg