HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly

SOLBRILLER NLY – JAKKE ZARA – GENSER HER – BUKSE CHIQUELLE – SKO HER

Hei, dere og god fredag 🌸 I dag glemte jeg dere nesten bort igjen. Jeg skulle skrive helgens planer i dag tidlig, men glemte det helt haha. Heldigvis ingen krise fordi det har enda ikke skjedd så mye, hehe.

Fredag. Det første på agendaen er å få ut dette innlegget, men når det er ute så skal Morten og jeg ut. Vi skal ta en del bilder til et samarbeid jeg har og det er sååå mye fint så jeg gleder meg. Det er litt skarpt lys, men vi får bare ta det som det er og gjøre det beste ut av det. Det blir nok bra til slutt!

Klokken 12 har vi et møte sammen med en samarbeidspartner. Jeg må si at slike Teams møter er grusomt! Jeg synes det er så kleint og blir bare sittende og smile og nikke fordi hvis jeg sier noe så er det en sjanse for at det blir hakkete og ekko og nei… Grusomt, men det får bare være. Jeg blir nok vant til det.

Resten av dagen blir ganske kjedelig. Jeg skal ferdigstille et samarbeid og gjøre litt sånne jobbting. Så er planen at jeg skal komme meg ut på løpetur, men jeg sliter veldig med dørstokkmila nå om dagen…. Og i kveld blir det taco – taco – taco og vinkveld på teams med gode venninner 🎉 Det er ikke kjedelig da, haha.

Lørdag. Morten og jeg skal løpe en liten tur på formiddagen før jeg forhåpentligvis skal være sosial. Det er visst meldt fint vær så jeg og et par venninner satser på å kunne møtes ute med god avstand. Jeg kjenner at det gjør veldig godt med sosialisering over teams, men det begynner å bli utrolig lenge siden jeg faktisk var sammen med andre mennesker enn Morten haha. Så jeg håper vi får til det da. Det hadde vært veldig koselig.

Lørdag er som dere vet fridag for posting, så jeg skal bare kose meg og nyte dagen!

Søndag. Denne dagen skulle egentlig vært reisedag… Vi har lenge planlagt å reise på hytta denne dagen og bli til 28/3, altså rett før påsken starter så vi slipper unna mest mulig folk. Dessverre får vi ikke det til allikevel. Jeg har tre leveringer neste uke som jeg må få før jeg eventuelt reiser, fordi jeg trenger de før et møte jeg skal ha på torsdag så det spørs om det blir noe i det hele tatt.. Vel, vel. Det er meldt fint vær her også da, men hytta hadde vært utrolig godt for sjela nå.

I stede blir det tur her, vaskedag, planlegging av neste uke og de vanlige søndagsaktivitetene.

3 kommentarer
  1. Heyhey 🙂

   Så koselige daga 🙂

   Men du ? Du har jo bodd i Krs og Morten e jo dær fra.. vet dåkker om det e lite fokt dær nede ? 🙂 Om det e lite fokt heile tia eller om det e værre på sommern, høsten og vårn ?

   Tusen takk vest du svare, spørr gjærne Morten også, han burde vite det 🙂

   Fokt som i luftfoktighet ute.

   Klæm <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg