HELGENS PLANER

Reklame | annonselenke Nelly

God fredag, fineste dere! Denne uken gikk plutselig veldig fort og nå er det helg igjen. Deilig. Det skjer ikke mye om dagen, men jeg kan alltids dele det lille som skjer haha. I helgen er det faktisk en veldig koselig ting som skal skje da! Her er helgens planer..

genser her 

Fredag. Det blir en ganske kjedelig fredag også gitt. Nå som været har blitt som det er også er det enda mer begrenset hva man har lyst til å finne på, men noe skal da gå. Jeg har heldigvis jobb jeg kan kose meg med inne. Jeg skal blant annet lage klart samarbeid som skal sendes inn til godkjenning i dag, redigere søndagens YouTube-video og gjøre kontorarbeid. Jeg må allikevel ut en tur fordi både Morten og jeg har bilder som helst bør tas ute, men det burde gå bra så lenge vi klarer å time det riktig. Annet enn dette er fredagen veldig rolig. Jeg skal ha virituell vinkveld med noen venninner på kvelden, noe som er ganske koselig og kan anbefales.

Lørdag. Wiii, jeg gleder meg så mye til lørdag! Dagen er ganske basic. Det blir en rolig morgen, tur med Trulte og så… Pakker Morten og jeg hver vår reisebag, leverer Trulte hos en venninne og tar en staycation. Jeg prøvde å finne på noe hyggelig og litt “ekstra” vi kunne gjøre sammen, men det er veldig begrenset nå. Jeg ville gjerne holde oss i Oslo og unngå mest mulig folk så jeg fant en perfekt pakke på The Thief. “Room arrest”. Vi skal sjekke inn på The thief og bare bli på rommet, få roomservice, frokost på sengen, rom med badekar, litt bobler og bare kose oss sammen vi to. Det er veldig etterlengtet med en liten kjæresteferie, men dette får holde for nå. Jeg tror det blir superkoselig!

Søndag. Det blir en deilig hotellfrokost på sengen og en helt rolig morgen. Jeg håper vi får fint vær, eller i hvert fall opphold så vi kan kjøpe en kaffe og rusle litt rundt på Tjuvholmen før vi forhåpentligvis kan ta beina fatt og gå hjem. Ja, og hente Trulte da selvfølgelig! Ja, så blir det en veldig spennende søndag med det vanlige. Forberedelse av uken som kommer, siste finish på noen utkast jeg skal sende til godkjenning, klesvask og filmkveld 🌟

9 kommentarer

Siste innlegg