HELGENS PLANER

Fredag. Jeg har startet dagen som vanlig med en liten tur rundt i nabolaget med Trulte så hun får luftet seg. Det er sykt deilig å starte dagen slik, i hvert fall når det er sol og fint vær. Nå sitter jeg og jobber (åpenbart) og skal gjøre det i noen timer til. Jeg skal fakturere, maile, svare på kommentarer og lage et samarbeid klart til godkjenning.

Litt senere i dag har jeg en voksetime (spennende) og så skal jeg tilbake og jobbe videre. Det som er deilig nå er at det er lyst så lenge at Morten, Trulte og jeg får ettermiddagsturen vår i lyset og kanskje til og med i sol. Så digg! Deretter er planen å ta en liten løpetur før det blir tacokveld og fredagskos.

Lørdag. Jeg hadde egentlig booket en brunsj med noen venner, men alle restauranter ble stengt så vi tenker å ha en slags piknik i parken i stede. Hvis ikke det er iskaldt og grått så blir det takeaway og kos i en eller annen park med gode venner på formiddagen. Synes det høres veldig koselig ut jeg!

Det er egentlig min eneste plan for lørdagen. Kvelden er det Morten som styrer. Han skal visst planlegge noe koselig så det gleder jeg meg til! Da slipper jeg å lage middag, haha. Å, forresten. Jeg skal begynne å ta lørdager fri fra publisering så jeg får en dag hvor jeg verken må inn på blogg, Instagram, Snapchat eller noen andre sosiale medier med mindre jeg har lyst. Jeg tror jeg trenger det, i hvert fall for en periode. Lørdag vil jeg ha som min dag, så jeg håper på forståelse for det ❤️ Men det betyr at ukens spørsmål må flyttes til en annen dag i fremtiden. Har dere noen ønsker der?

Søndag. Søndagen er som vanlig veldig planløs og det er deilig! Jeg håper det er sol og fint vær for da vil jeg dra med meg min lille familie ut på tur på morgenen før resten av Oslo gjør det samme. Altså frem til klokken 11 på lørdager er det så deilig i byen. Man kan nesten gå hvor som helst og være ganske alene. Utrolig deilig!

Ellers blir det som vanlig planlegging av uken som kommer, vasking av leiligheten og filmkveld!

20 kommentarer

Siste innlegg