HELGENS HANDEL

Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en strålende fredag så langt. Akkurat nå sitter jeg på soverommet og jobber mens Morten står på kjøkkenet og lager suppe til oss, nam nam.

Dagen min har vært kjempefin så langt! Etter en grusom, men utrolig morsom innspilling av snap rulett med Viafree dro jeg og Sofie på Dagny’s for å spise lunsj og catche up. Vi skal jo faktisk ha en skikkelig venninnedag for å kveld står trippeldate og bowling for tur, men det var koselig å være litt bare oss to også. Jeg har jo fakisk bare tilbragt rundt 12 hele dager i Oslo så langt i år, så det er ikke bare bare å få tid til å møtes. Det skjer mye i begges liv, så det er godt at vi får presset inn litt venninne-tid her og der.

Da jeg dro fra Sofie møtte jeg Morten for å handle inn til helgen. Vi drar jo på søndag, men vi har hele dagen i dag, hele morgendagen og formiddagen på søndag her hjemme. I morgen harj eg jo invitert gjengen på ost- og vinkveld så denne helgens handel ble litt annerledes og ganske dyr.

Vi kjøpte inn tortillas, bønner, kylling og litt grønt til å lage enchilladas i morgen før vi får besøk. Jeg kjøote også en cheddardip (bildet under) som er helt fantastisk god til alt som er meksikansk! I tillegg har jeg kjøpt en mozzarella- og cheddarmiks til å strø på toppen. Det blir så digg.

Det ble også litt påfyll av pålegg, kaffe og drikke.

Morten og jeg er veldig glad i å snackse på denne, så vi måtte selvfølgelig ha med en til kveldskos.

 I tillegg har jeg hamstret forskjellig typer kjeks, oliven, druer og en god del forskjellige oster til morgendagen. Det ble cheddar, manchego, brie, chevre og en blåmuggost (tror jeg). Oster ikke min sterke siden, men jeg elsker brie og er åpen for å smake på det meste foruten om muggost, haha.

Dette ble som sagt en veldig dyr handel, men noen ganger må man unne seg litt helgekos! Handelen havnet på rundt 1000 kroner for alt sammen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg