GIKK AMOK PÅ SØRLANDSSENTERET

På fredag dro vi en liten tur på Sørlandssenteret, egentlig bare fordi pappa lurte på om vi skulle opp og vi kjedet oss så hvorfor ikke ta en tur? Jeg skulle ikke handle, bare være med… Hva tror dere skjedde? Jeg gikk helt amok og handlet for flere tusen kroner!

Det startet med at jeg gikk forbi Stormberg sin outlet på Sørlandssenteret. Jeg har av en eller annen grunn ikke fått med meg at den butikken finnes, men det er jo himmel på jord! Så jeg gikk inn dit og da var det gjort. Det fortsatte videre inn på nabobutikken også og plutselig hadde jeg handlet masse tur-klær og litt diverse hehe.

Heldigvis kjøpte jeg bare ting jeg trenger og planen var å kjøpe det en eller anenn gang, men kanskje ikke alt på en gang haha. Wopsi, nå er det i alle fall ute av verden og jeg er strålende fornøyd med mine nye innkjøp.

Kjempefin genser fra Stormberg!

Det ble en ny pulsklokke. Fitbiten min døde for litt over en uke siden og med den forsvant motivasjonen min for bevegelse, hehe. Jeg måtte faktisk ha en ny pulsklokke og har hørt så mye bra om Polar at det ble det denne gangen.

Dessverre misforstod ekspeditøren (heter det ekspeditør?) og jeg hverandre. Jeg skulle ha hvit klokke, ikke sort, men heldigvis tok Morten over denne fordi han har klart å miste sin splitter nye Polar Vantage som han fikk av meg i bursdagsgave i November…. Jaja, nå får han i hvert fall ny igjen så dro jeg tilbake og kjøpte en hvit til meg selv.

Tursko! Dette har jeg savnet, særlig når vi er på fjellet. Jeg har jo bare sneaker, haha.

Løpebelte, et til Morten og et til meg. Veldig kjekt når vi er på løpetur med Maren og må ha med bilnøkler og mobil. Da kan vi ha det i et av disse kjekke beltene!

Ullsokker.

Et par veldig enkle og billige gummistøvler, igjen fordi jeg bare har sneakers. Perfekt når jeg skal ut og lufte Trulte i regnvær.

Dette er nok det jeg er mest fornøyd med! Fant det i Stormberg outlet-butikken. Nå er jeg klar for tur!

28 kommentarer

Siste innlegg