FREMME I LARVIK

Hei, fra Larvik! Nå er både Morten og jeg godt planta i sofaen til pappa hjemme i Larvik. Vi skal bli her i noen dager og kose oss. Nå får Morten virkelig blitt godt kjent med svigers, hihi. Så langt har vi fått servert deilig middag og kost oss med familien.

Heldige som vi er har vi blitt varta opp etter kjøreturen fra Sørlandet. Vel, Morten kjørte egentlig nesten hele veien. Jeg kjørte kanskje i en halvtime før jeg fikk panikk og nesten tryglet Morten om å ta over igjen fordi jeg ikke kunne se veien, hehe. Det var mørkt… Og jeg har ikke kjørt bil på evigheter. Heisann, panikk.

Jeg har kost meg så mye på kjøretur. Tiden fløy avgårde som følge av en godt miks bestående av det beste selskapet jeg kunne hatt, blogging, snacks, kaffe og podcast. Dere  høre Konspirasjonspodden om dere ikke allerede har gjort det. Jeg er helt hekta og det er så fascinerende. Vi hørte på podden om Madeleine McCann og det er en av de aller beste! jeg kan også anbefale podden om Kurt Cobain, Marilyn Monroe, Mandela-effekten, Diana og ikke minst O.J. Simpson. Rett inn på iTunes, folkens!

Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme i kveld før jeg skal ta med Morten på sightseeing i morgen og vise han det Larvik har å by på. Det blir nok kjempegøy og jeg gleder meg masse til å vise han ting fra oppveksten min <3.

 

10 kommentarer

Siste innlegg