FORFERDELIG HÅPLØS

Reklame | annonselenke Nelly

God søndag! Jeg har nettopp kommet hjem til Kristiansand, vel hvis nettopp er for et par timer siden haha. Jeg har pakket ut av kofferten, ryddet opp her hjemme, satt på en klesvask, gjort plass til høstjakker i klesskapet og nå skulle jeg sette meg ned for å dele bildene fra helgen med dere. Jeg hadde redigert nesten alle bildene far helgen og skulle gjøre det litt gjennomført for å oppdatere dere på hva som har skjedd de siste dagene. Tror dere ikke jeg har glemt Macen min i Oslo???

Jeg fikk sikkert tre spørsmål fra forskjellige personer da jeg skulle dra om jeg hadde med alt jeg trengte, Mac, kamera, mobil? Jaja, alt er her svarer jeg. Det var det ikke… Så utrolig håpløst! Så frem til den kommer tilbake må jeg dele Mac med Morten som antakeligvis skal ha den med på skolen typ hver dag, hehehe. Stressa.

Ja, forresten. Fordi bildene fra helgen ligger på den andre Macen så tenkte jeg heller å dele bildene fra forrige helg med dere haha. Wopsi, kanskje ikke like interessant? Jaja, det får bli sånn akkurat i kveld.

Jeg startet helgen (litt tidlig) med å dra på Skalldyrfestivalen med Morten torsdag kveld. Det var ganske spontant og veldig hyggelig! Vi kom like før solnedgangen og gikk rundt i byen, tok parishjulet og hørte på konserten fra brua. Såååå koselig!

Fredag var en skikkelig kosedag. Morten og jeg dro til byen og tok bilder før vi koste oss med kaffe og litt godt på Drømmeplassen. Jeg hadde skikkelig lørdagsfølelse. Det. vandre rundt i byen uten noe særlig planer og bare kose seg med noen man er glad i er helt fantastisk.

Litt random bilder fra helgen. Jeg elsker forresten kjolen på bildet over her… Den er så sykt fin og jeg trenger en anledning jeg kan bruke den til nå! Dere finner den forresten HER. Ellers er det yoghurt, granateple, blåbær og kiwi, samt klesskapet mitt som jeg elsker.

På lørdag var jeg i Vennesla for å gå Pride! Espen Hilton jobbet i crewet på Love Island, så Morten og jeg ble kjent med han da. Han er jo fra Vennesla og lurte på om vi ville komme og gå med han i Venneslas første pride noen gang. Det var så fint å se hvor mange som hadde møtt opp for å gå!

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Ida, venninnen min. Hun hadde med den nydelige hunden sin Todd! Vi så på film, spiste taco og godis og hadde en skikkelig jentekveld <3

Søndagen bestod av å sove lenge, ordne litt hjemme og lunsj med fineste Maren! Det ble selvfølgelig avsluttet med filmkveld.

 

23 kommentarer

Siste innlegg