FINE VENNINNEGAVER

Reklame | annonselenker Nelly

Er det bare i min gjeng hvor nesten alle har bursdag på våren eller i løpet av sommeren? Det er så mange bursdager i vente og som den planleggeren jeg er så liker jeg å tenke ut litt gaver. Det finnes utrolig mye fint nå og noe som er enkelt å kjøpe, men som ofte blir satt pris på er for eksempel tilbehør. Jeg har funnet frem til en del forskjellige ting som kan være en fin gave til en god venninne, eller kanskje til deg selv.

Stråvesken er jo et must have i sommer! De kommer i mange forskjellige versjoner og jeg har vel brått endt opp med å ha to-tre stykker selv, haha. Her er tre veldig fine:

VESKE MED FRYNSER HER / LITEN VESKE HER / STOR VESKE HER

En annen ting man “alltid” trenger og som er litt kjedelig å kjøpe selv, men fint å få, er lommebok. Jeg har funnet frem tre forskjellige, og min favoritt er selvfølgelig den lille med leopardmønster.

MØNSTRET LOMMEBOK HER / SORT LOMMEBOK HER / LEOPARDLOMMEBOK HER

Jeg regner med at dere har fått med dere den store spenne-trenden. Det funker på bde kort og langt hår, er praktisk og veldig fint. Jeg er helt hekta og bruker det ofte for å samle babyhårene i nakken hvis jeg går med dott, eller for å pynte opp et antrekk.

SPENNER HER / KLYPE HER / SPENNER HER

Det er også veldig koselig med en personlig gave. Du kan for eksempel kjøpe et album og plassere bilder av ting dere har gjort sammen, men la det være plass til de kommende minnene. Et smykke med forbokstaven til venninnen din er utrolig koselig, eller kanskje et polaroid-kamera?

ALBUM HER / SMYKKE HER / POLAROIDKAMERA HER

Selvpleie er fantastisk og det å gi bor noe som kan bidra til det er helt fantastisk. Nei, man kan faktisk ikke ha for mange ansiktsmasker haha. Jeg er en stor fan, både av engangsmasker og av “ordentlige” masker.

TIGERMASKE HER / PEEL OFF MASKE HER / 5-PAKNING MASKER HER

Har du en venninne som er ekstra glad i trening, eller kanskje en som er i gang? Jeg synes treningstøy er en kjempefin gave og det skal ganske mye til for at man får for mye av det. Boost motivasjonen og gi bort litt treningsartikler.

SPORTS-BH HER /  STRIKK HER / GENSER HER

Uansett om man er veldig interessert i interiør eller ikke så er det vel ingen som ikke liker at det lukter godt hjemme. Personlig mener jeg at man aldri får nok duftlys, hehe.

ROMSPRAY HER / DUFTLYS HER / DUFTPINNER HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg