FILMTIPS: WINE COUNTRY

Jeg skulle ønske alt på bildet under stod på bordet foran meg nå, men dette er dessverre et akrivbilde. Sannheten er at leiligheten er veldig lite bloggvennlig for øyeblikket. Jeg er snufsete og ikke helt i form, Morten er sliten etter å ha løpt løp i går så vi har en ekstremt avslappende søndag.

Nå skal vi straks sette på reprisen av Stjernekamp fra i går og kose oss med det som de 70-åringene vi egentlig er. Har litt mørk sjokolade i kjøleskapet og popcorn i skapet så det blir kos, haha. Jeg har selvfølgelig sørget for at dere kan kose dere i kveld også med ukens filmtips!

Nå begynner det å bli lenge siden jeg så en skikkelig god film. En type god film som jeg liker. Den skal være morsom, relaterbar og litt enkel. Jeg elsker typiske chick flicks, det er liksom min greie. Romantiske komedier. Denne er ikke akkurat det, men den er heller ikke så veldig langt unna.

Wine Country ligger på Netflix og handler om en venninnegjeng med voksne damer som skal møtes igjen etter en del år. De ble først kjent da de jobbet på samme restaurant på 90-tallet og har holdt sammen siden. Nå har de planlagt en tur til Napa (aka wine country) for å feire en av damenes 50 årsdag.

Alle er fast bestemt på å bare ha det hyggelig og ingenting skal få ødelegge helgen. Det blir litt vanskelig når det viser seg at samtlige bærer på hemmeligheter som utgjør en stor forskjell i livet deres. Kan de klare seg gjennom helgen og ha en hyggelig feiring, eller kommer alt til å komme frem?

En veldig gøy og koselig film som man kan se, men samtidig føre en samtale. Perfekt til jentekveld!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg