FILMTIPS: LOVE, GUARANTEED

God søndag, fineste dere! Hvem er klare for en romantisk komedie full av klisjeer? Det er de aller beste filmene etter min mening. Jeg elsker det!

Love, Guaranteed er nettopp dette. En romantisk komedie hvor du egentlig vet allerede fra starten av hvordan filmen ender, men det er fortsatt gøy og koselig å se hvordan man havner der.

Filmen ligger på Netflix og handler om Susan, en hardtarbeidende advokat som er veldig opptatt av rettferdighet og stadig tar på seg gratis arbeid for å hjelpe de svakere i samfunnet. En dag dukker Nick opp på kontoret hennes og ønsker å ansette henne som hans advokat.

Nick vil saksøke datingappen Love, Guaranteed. Han har nemlig vært på 986 dater, men ikke klart å finne kjærligheten, noe appen garanterer at han skal etter 1000 dater. Susan er skeptisk, vil Nick bare ha pengene eller prøver han faktisk å finne kjærligheten? Hun tar saken, mest fordi hun virkelig trenger pengene og begynner å researche (les: stalke han) for å finne ut om han er en real fyr. Hun dukker opp på datene hans, sjekker ut fortiden hans og forhører seg om han.

Det viser seg at Susan og Nick har ganske god kjemi (overraskende, hehe) og det kan kanskje oppstå romantikk!

Det er en veldig søt, men veldig enkel film. Jeg likte den og synes den var koselig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg