FILMTIPS: LAST CHRISTMAS

Håper ikke dere er lei av julen enda? Jeg kunne hatt jul i noen uker til jeg, i hvert fall sett julefilmer. Det er det beste jeg vet i jula og nå har jeg en forholdsvis ny film å tipse dere om som dere burde se. Den er faktisk ikke  julete, så jeg tror du trygt kan se den selv om du er dritt lei jula, haha.

Last Christmas ligger på Viaplay og er helt nydelig.

 Emilia Clarke (som jeg elsker like mye som Jennifer Aniston, det sier sitt) spiller Kate, en 26 år gammel jente som sliter litt med å finne motivasjon i livet. Hun jobber i en julebutikk og jobbantrekket er et alvekostyme, så jeg kan jo se den 😅 Neida, men hun har vært alvorlig syk og holdt faktisk på å dø. Etter det føles ingenting som det samme igjen og hun ja.. Kløner seg videre i livet uten verken motivasjon eller en ordentlig plan.

Hun blir kastet ut av alle leiligheter hun bor i fordi hun er slitsom og ganske egoistisk, bryr seg rett og slett veldig lite. Familien orker hun ikke forholde seg til over lengre perioder, så det å flytte hjem er uaktuelt. Drømmen, og planen for livet, er å bli en stjerne. Hun synger og er faktisk veldig flink, men det har liksom ikke gått helt som det skulle og jobben i julebutikken har blitt litt mer permanent enn hva Kate planla.

Men! En dag møter hun Tom, en utrolig kjekk og hyggelig fyr. Han er litt fraværende og spesiell, men karismatisk og sjarmerende så det holder. Kate faller og det hun ikke vet er at Tom kommer til å forandre livet hennes for alltid. Han er nemlig helt spesiell ❤️

En veldig skjønn og egentlig ganske trist film, men veldig, veldig fin.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg