FILMTIPS: AIRPLANE MODE

God søndag, verdens beste dere! Tradisjon tro kommer det et tips til dere fra meg her på søndagskvelden. I dag blir det et filmtips, woho!

Da jeg skulle sitte fire timer på bussen fra Kristiansand til Oslo lastet jeg ned noen filmer i Netflix-appen på mobilen min. Jeg tok bare de to første jeg fant og en av de viste seg å være ganske søt.

Airplane Mode ligger som sagt på Netflix og handler om…. En influenser, yei!

Ana er superoverfladisk, veldig naiv, helt innelåst i sin egen lille boble og tar ingen hensyn til verden rundt henne. Dette fører blant annet til at hun krasjer bilen sin omtrent daglig fordi hun er på telefonen.

Ana er en moteinfluenser som har blitt signert av et motebyrå, True Fashion som drives av den meget kyniske Carola. Hun har satt Ana opp med en mannlig influenser i håp om at de skal bli et power couple og skaffe dem begge enda flere følgere på Instagram. En del av den planen er at ha skal dumpe Ana på livestream, på månedsdagen deres!

Ana stormer ut og havner hun i enda en bilulykke… Denne gangen ender hun på sykehuset og foreldrene bestemmer seg for å gjøre et siste desperat forsøk på å få datteren til å skjerpe seg. Ana får mobilforbud og blir sendt til bestefarens gård, et sted helt uten mobildekning. Hvordan skal derre gå for Ana og ikke minst for karrieren hennes?

Airplane Mode er en kjempesøt romantisk komedie som passer perfekt til enhver filmkveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg