ETT ÅR I KRISTIANSAND

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE HER / BUKSE HER / SKO HER

Herregud som tiden har flydd! I går feiret Morten og jeg et år som samboere, noe som betyr at jeg har bodd et helt år i Kristiansand allerede. Det er faktisk et år siden jeg pakket sammen leiligheten min i Oslo og kjørte sørover med alt jeg eide. Et år siden jeg flyttet fra byen jeg hadde hatt som hjem i nesten fem år. Byen hvor jeg hadde hele livet mitt, alle mine nærmeste venner. Byen jeg kjente og følte meg hjemme i.

Nå jeg skriver dette når høres det nesten litt galt ut, men det føltes merkelig nok ganske godt. Jeg var klar for å prøve noe nytt og ikke minst så var jeg veldig klar for å la kofferten hvile og ikke måtte pendle i flere timer for å tilbringe tid med kjæresten min.

På en måte føler jeg at tiden har gått fort. Det er snakk om et helt år! Det er jo egentlig ganske lenge. På en annen måte føler jeg at jeg har bodd her i en evighet. Jeg har kommet så godt inn i livet her og alt føles så naturlig. Jeg har fått min egen leilighet og gjort den til min egen. Jeg har flyttet inn med the love of my life og det har gått kjempebra, selv gjennom oppussing av stue og kjøkken, valpetid og corona.

Jeg trives så godt her, nesten overraskende godt. Kristiansand er virkelig en fin by! Jeg elsker å gå rundt inne i Kvadraturen, jeg elsker turområdene, jeg elsker nærheten til havet, jeg elsker maten, jeg elsker roen. Jeg har omtrent alt jeg trenger, og selv jeg savner Oslo og livet der fra tid til annen, så ville jeg ikke flyttet tilbake. Jeg vil bo her, jeg har bestemt meg. Jeg vil bli i Kristiansand lenge fordi dette har overraskende nok blitt hjemme.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg