ET STED MED MANGE MINNER

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei og god tirsdag, mine fantastiske lesere! Jeg håper dere har hatt en strålende dag så langt. Her i Larvik har solen skint og jeg har hatt en kjempefin dag. Det er så deilig å være hjemme, og ikke minst å ha med meg Morten. Det å se hvor lett alle blender sammen her i huset er veldig, veldig koselig altså.


JAKKE OG T-SKJORTE PULL&BEAR / VESKE  HER / BUKSE BIKBOK (LIGNENDE HER ) / SKO VAGABOND HER

I dag startet vi dagen ganske så rolig med frokost og et par kaffekopper før vi dro på trening. Det er så mye lettere å komme seg på trening nå man er to så jeg er faktisk nødt til å gi æren for både søndagens og dagens treningsøkt til Morten. Så må jeg faktisk innrømme at det er ganske så deilig å være i gang igjen. Så etterlengtet!

Etter en dusj og litt fiks dro vi på noe så sjeldent som en familieutflukt til kjøpesenteret her i Larvik. Alle trengte litt forskjellig så vi bestemte oss for å dra sammen. Det tror jeg faktisk ikke jeg har vært på siden jeg var ganske liten og vi skulle handle inn ting til skolestart, haha. Så gode minner! Litt shopping, en kaffe og kake på en av kaféene på senteret og mimring tilbake til “gamledager” da det senteret faktisk var arbeidsplassen min. Så mye har skjedd siden den gang, herregud.

Åh, jeg vet jeg skrev at jeg ikke følte noen tilknytning til Larvik lenger, men jeg tror jeg må gå litt tilbake på det. Larvik er kanskje ikke hjemme lenger, men det er ufattelig mange gode minner som hører til Larvik og jaggu lager vi enda noen. Sånn som på dager som dette <3.


9 kommentarer

Siste innlegg