ENDELIG TILBAKE

Kjole og spenne Topshop / sko Reebok / veske H&M /

Hei, dere! Jeg holdt på å skrive at jeg endelig er tilbake i Norge, haha. Det er ikke akkurat det jeg mente fordi jeg har kost meg så utrolig mye på tur, men som dere vet så streiket Macen min og jeg får litt panikk av å ikke kunne jobbe. Sånn sett er det deilig å være tilbake fordi jeg får ordnet litt opp i ting. Nå har jeg tilgang til Morten sin Mac og kommer vel egentlig til å kidnappe den frem til jeg får min tilbake, hehe. Jeg sendte den inn til service i dag og krysser fingrene for at det går på garantien, noe det virkelig burde gjøre når den kun er to år gammel, men jeg trodde jo også at iPhonen min skulle dekkes av garantien så tiden vil vise.

Jeg har egentlig jobbet helt siden jeg kom inn døren hjemme i leiligheten. Jeg har spilt inn en London haul hvor jeg viser frem det jeg handlet på tur og endelig fått sett gjennom og redigert bildene fra turen. Jeg har sittet i snart tre timer med redigeringen. Sånn blir det når man skal gå gjennom bilder fra en hel helg. Det verste er at jeg har tatt mindre bilder på denne turen enn hva jeg vanligvis gjør, så jeg tør ikke tenke på hvor lenge jeg måtte sittet om det hadde vært på en av turene med Morten haha. Da tar vi SÅ mye bilder. Heldigvis er det mye bra og jeg gleder meg til å kunne dele med dere, og ikke minst å skrive i nåtid. De siste innleggene mine er noe jeg heldigvis hadde lagret i arkivet.

Vel, nok om det! Jeg skal dele masse fra London. Jeg har kost meg så mye, men det er deilig å være hjemme igjen selv om det kun er for tjuefire timer. I morgen reiser Morten og jeg til Larvik for å hjelpe pappa med flyttingen. Vi blir der frem til fredag for da reiser vi videre til Manchester. Uff, det er mye farting om dagen, men heldigvis roer det seg veldig når august kommer.

Nå skal jeg pakke til turen(e) mine før det blir tidlig kvelden. Vi blogges i morgen, si gjerne i fra om det er noe spesielt dere vil høre om fra London-turen eller om det er noe dere lurer på!

 

4 kommentarer
  1. Hei Andrea, digger vesken og lurte på hva slags materiale den er lagd av. Evt om du vet noe om miljøfotavtrykket ifm. produksjonen av den

  2. Hei! Kan ikke du lage et innlegg/video med hvordan du fikser håret for å få det til å se fyldig ut? Jenter med nordisk hår trenger alle tips de kan få 😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg