EN VELDIG MERKELIG DAG

Reklame | annonselenker Monki

JAKKE MONKI HER / BUKSE MONKI HER

Hello, folkens! Kan det bli fredag snart? Denne uken har ikke vært min uke så langt og vi er bare på dag to, haha så jeg trenger virkelig helg asap. Da har jeg flere koselige planer og kan få koblet helt av.

Dagen i dag har egentlig bare vært rar. Jeg er veldig rar om dagen, jeg vet ikke helt hva som skjer med meg, men det er vel litt som jeg skrev i uken som gikk at jeg ikke føler meg helt på topp.

Jeg hang i byen mens Morten fikk massasje (en liten hverdagsgave fordi han virkelig er verdens beste og fortjente litt avslapning etter en hektisk sommer) og vandret rundt som en zombie. Jeg husker nesten ikke hvor jeg har vært en gang fordi jeg er så fjern, haha. Jeg husker riktignok at jeg gikk rundt og leita etter fine strå og blomster til leiligheten, men jeg kjøpte ingenting så da har jeg vel ikke funnet noe.

Ellers har jeg blant annet sovet på sofaen i flere timer på formiddagen, vært snurt på Morten fordi han ikke motsatte seg å avlyse kinodaten vår i kveld etter at jeg sa at jeg ikke ville (logisk, sant) og var nesten på gråten da jeg var innom favoritten Panda Panda for å kjøpe lunsj til Morten og fikk bekreftet at jeg typ ikke kan spise noe de lager. Såååå, her må det gjøres noe med humøret, føler meg cirka slik:

Heldigvis fikk jeg hentemelding fra posten! Jeg klarte ikke motstå fristelsen og klikket meg inn på salget til Retro her om dagen. Utrolig nok endte jeg opp med å kjøpe en ganske fornuftig ting, nemlig en regnfrakk! Jeg har faktisk ikke en ordentlig regnjakke, men falt pladask for den lange, gjennomsiktige regnfrakken. Den er altså så kul. Da gjør det ikke noe om det begynner å regne like etter at jeg har funnet frem et kult antrekk fordi det kommer uansett til å synes gjennom frakken. Yei!

Og da jeg kom hjem så spiste jeg kokt potet (elsker potet, tåler heldigvis det) og klikket meg inn på Booking.com for å se på reservasjonen min til neste sommers Mykonos-tur og ble i bedre humør, haha. Det er ikke alltid så mye som skal til og godt er det!

Nå skal jeg se om jeg klarer å lage noe jeg kan spise før jeg skal kose meg med Love Island UK. Jepp, det er alt jeg vil bruke tiden min på om dagen haha. Hvis dere ikke har sett det så må dere se det asap! Dagens tips, klem og kos, vi blogges i morgen!

 

6 kommentarer

Siste innlegg