EN SYKEDAG

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE HER

Hei, fine dere! Hjernen min har vært helt avskrudd og det har skjedd en del ting på privaten i dag så jeg har virkelig ikke vær tilstede. Jeg la meg med feber i går og nei, alt har bare vært litt dritt i dag. Jeg tok rett og slett en sykedag. Jeg kjente at det var nødvendig.

Jeg klarte faktisk ikke gjøre noe som helst og det var veldig synd. Jeg hadde flere avtaler i dag som jeg gledet meg veldig til, spesielt Nelly-middagen flere bloggere skal på, eller er på blir det vel. Jeg hadde til og med planlagt et perfekt outfit, men men. Det er viktig å sette helsa først, noe jeg må bli flinkere til. I dag møtte jeg på en liten vegg og klarte heldigvis å skjønne det selv og sette grenser. Noen slike dager kommer i ny og ne, men heldigvis har jeg både et godt liv og verdens flotteste mennesker rundt meg som gjør at ting alltid går greit.

Nå står det pizza i ovnen (som ble flyttet frem fra helgen fordi jeg synes synd på meg selv), Morten har vært kokk, alle levende lys i  leiligheten er tent og jeg skal logge av for i kveld for å samle krefter til resten av uken. Håper dere får en strålende kveld videre <3

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg