EN PERFEKT DAG

Reklame | annonselenke Nelly

Hei, fineste dere ❤️ I dag har jeg hatt en så sykt bra dag og det er så deilig! For å være ærlig kan jeg ikke huske jeg hadde en skikkelig bra dag. Det er ikke det at det har vært dårlig, men det har liksom vært helt greit. Helt ok… Men i dag var det supert!

jakke her

Morten og jeg var med på en innspilling med TV2 hjelper deg og det var så koselig! Vi spilte først inn en times tid hos oss før vi flyttet oss opp til Grefsenkollen. En del av opplegget var nemlig at jeg skulle planlegge en date for Morten og det var derfor jeg trengte hjelp av dere på Instagram story for noen uker siden til å komme på koselige ting man kan gjøre ute i Oslo 😅

Når så mye er stengt må man tenke litt utenfor boksen og det er faktisk masse fint man kan gjøre nå som er coronavennlig og koselig. Kanskje jeg skal lage et innlegg til dere med tips? Jeg har ikke rukket å teste alle selv, men det kom inn mye so jeg gjerne vil teste. Hva tenker dere om det? Jeg har jo testet ett av tipsene og det er bålpanne på Grefsenkollen.

Sjekk den utsikten! Jeg ble helt målløs da vi kom opp dit, jeg har nemlig aldri vært der før. For en utsikt!

Se så koselig! Vi fikk en sykt god gryterett, vegetar til meg. Den smakte himmelsk. Det er den beste gryta jeg har spist i hele mitt liv, sånn seriøst.

Stålende fornøyde!

Vi skal definitivt hit igjen og snakket om at dette er en så koselig plass å feire bursdager eller ta en par-date hehe. Vi må bare finne et par vi kan dobbeltdate med, haha.

Har dere vært på Grefsenkollen med bålpanne før?

7 kommentarer

Siste innlegg