EN FANTASTISK HELG I STAVANGER

Reklame | Chiquelle / annonselenker H&M & Gina Tricot

JAKKE HER / BUKSE HER / GENSER CHIQUELLE / VESKE NUNOO

Hei, fineste dere ig god søndag! I dag ble det en sen oppdatering her, men hvis dere har hatt like fint vært som det har vært her i dag så regner jeg med at de fleste av dere har vært ute og nytt sola ☀️

Nå er jeg tilbake i Kristiansand etter en fantastisk fin helg i Stavanger. Det er så gøy å besøke steder jeg ikke har vært tidligere og nå kan jeg krysse Stavanger av listen, moro! En veldig fin by forresten. Jeg elsket de trange brosteinsgatene, de fine hvite husene i sentrum og ikke minst fargegaten! Ja, også benkene nede ved den store dammen hvor det var fullt av fine fugler. Der ble vi sittende en god stund med takeawaykaffe, hver vår kanelbolle og deilig sol. Helt fantastisk!

Jeg har spist masse god mat, tusen takk for alle anbefalinger på den fronten. Jeg har drukket deilig vin. Jeg har pynta meg. Jeg har ledd masse. Jeg har vært på oljemuseet og lært litt. Jeg har kost meg. Jeg har prøvd escape room, så gøy når man er en liten gjeng forresten. Vi prøvde Chernobyl -rommet på Escape room på Forum. Veldig morsomt og vi klarte det tre (!!!) sekunder før tiden var ute. Det anbefales virkelig!

Så ja, en fantastisk helg med gode venner og min fine kjæreste ❤️ Her kommer noen bilder fra helgen…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg