EN DAG I UBUD

Reklame | Lapoint

Hei fineste dere! Nå er jeg så trøtt. Nei vent, når dere leser dette så sover jeg faktisk. I skrivende stunder klokken litt over elleve her og jeg har så lyst til å stupe i seng. Vi har hatt den lengste dagen jeg har hatt på veldig lenge. Det har skjedd noe fra morgen til kveld, men det har vært en helt fantastisk dag!

Lapoint arrangerer forskjellige aktiviteter hver torsdag når det er surfefri her på Bali. Det er ikke bare Surf Camp, det er nemlig mye annet moro som skjer! Man kan velge mellom mye forskjellig, men vi landet på en dag i Ubud. Vi reiste fra campen i dag tidlig og kom hjem rundt klokken åtte om jeg ikke tar helt feil. Jeg var så sliten, men herregud for en fin dag det har vært!

 

Vi kjørte til rismarkene i Ubud. Jeg har sett så mange bilder herfra på Instagram og jeg kan si at det er like fint i virkeligheten. De har riktignok gjort alt de kan for å gjøre det bildevennlig, haha. Det var husker man kunne ta slik at det så ut som man fløy langt over åkrene, noe man faktisk gjorde. Det gikk an å sykle på en sykkel på line, ta zip line og å sitte i sånne kurver som jeg gjør på det første bildet.

Det var skikkelig kult å være der! Vi hadde masse tid til å kikke oss rundt og til å gjøre litt forskjellig. Emilie prøvde seg på huskene, noe jeg selvfølgelig ikke turte. De ga deg så sykt mye fart og jeg som har tidenes høydeskrekk og ikke er så glad i fart valgte å stå over. Bra valg.

Vi reiste også til et “waterfall” (en foss? altså er det ikke det?). Det var siste stopp og jeg tror alle var ganske slitne så ingen valgte å hoppe i vannet, men det var uansett gøy å ha vært der.

På vei ned lå det forskjellige beach clubs, eller waterfall clubs blir det vel. Det ene stedet så sykt fint ut! Altså se på det bassenget på bildet over her… Hadde ikke gjort meg noe å tilbringe en dag der, nei.

Det først stoppet på veien var monkey forest i Ubud (feil rekkefølge her, men jeg er for trøtt til å endre). Jeg var litt skeptisk på forhånd. For det første lurte jeg på om apene hadde det fint og for det andre var jeg redd for å bli frastjålet alle eiendeler. De er nemlig noen luringer de apene!

Jeg fikk vel svar på alt etter en times tid. Apene hadde et gigantisk område å boltre seg på og de kunne forsvinne inn i skogen om de ville. Vi så masse aper over alt og de var så søte! Jeg ble heller ikke frastjålet noe, men ei jenta fortalte meg at apene hadde åpnet sekken til venninnen hennes og stjålet ting og at de hadde tatt romnøkkelen til et par haha. Uff, det er jo fælt, men litt moro da. Jeg lurer på hva de gjør med tingene de tar 🤔

I Ubud sentru var vi innom et marked! Dumme som vi var hadde begge kjøpt seg vesker dagen før og det var så mye billigere på markedet! Så da vet dere det. Hvis dere skal hit, så vent med handlingen til dere skal på marked. Det lønner seg.

De hadde forresten syk mye fint, men det er begrenset med plass i kofferten. Åh, apropos! Den røde kjolen jeg har brukt i dag er kjøpt her på Bali for dere som lurte på det 🙂 Nydelig, sant?

Emilie og jeg spiste en kjempegod lunsj i Ubud. Vi havnet, egentlig ganske tilfeldig på Milk and Madu café. De hadde seriøst så digg mat! Den salaten over her… Jeg ble så sjalu da Emilie fikk den og angret på at jeg hadde valg pizza. Det var riktignok frem til pizzaen min kom og smakte magisk. Så dette stedet anbefales virkelig for både salat og pizza!

Ah, det var den oppsummeringen. Nå sover jeg snart i sittende stilling her. Det er bare å komme seg i seng og spare krefter til i morgen. Da er vi tilbake på surfebrettet så det blir både tungt og gøy! Nyt kvelden, fineste dere 🙂

 

0 kommentarer

Siste innlegg