DISSE VIL DU IKKE MØTE PÅ FLYET

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / LEGGINS HER

Nå er det veldig lenge siden jeg har kommet med et innlegg som dette. I starten av min bloggkarriere hadde jeg en god del av det her. Jeg vil begrunne det med at jeg omgikk fremmede folk og folkemengder mye mer enn hva jeg gjør i dag, hehe. Jeg jobbet i butikk (alle mine kjære butikkmedarbeidere der ute skjønner hva jeg mener) og jeg bodde i Oslo. Det sier vel egentlig sitt.

Det var med andre ord mye som irriterte meg, men i det siste har det vært ganske deilig å være meg. Lite irritasjon. Så dukket det opp. Folk på flyplasser og folk på fly… Jeg måtte bare sette sammen all irritasjonen til et innlegg så her kommer folk du ikke vil møte på reise!

✈️ La oss starte med sikkerhetskontrollen… Den verste du kan møte i sikkerhetskontrollen er den typiske “jeg har aldri reist før, men nå skal jeg reise med kun håndbagasje”. Denne type mennesker putter nemlig alt mulig rart i håndbagasjen. De har ikke fått med seg at flytende gjenstander må pakkes sammen i en pose, eller at du ikke kan ha med flytende væske over en viss grense. Neida, her ligger det vannflasker, en liten lommelerke med noe styrkende og gjerne alt av toalettsaker. Hæ? Kan jeg ikke ha med parfymen min? Den er da ikke farlig? Altså seriøst! Så blir man jo stående der da, og vente på at dette mennesket skal bli ferdig med å diskutere med de som jobber i sikkerhetskontrollen mens de pakker ut absolutt alt av håndbagasjen sin. Flott.

✈️ Så har du de som absolutt skal inn på flyet først, kun for å bli stående i midtgangen og organisere hele storfamiliens bagasje og seteplassering. Flytte seg? Neida, bare bli stående og lag kø du. Det var da jammen godt at du var en av de første inn på flyet… Gå i hvert fall inn på plassen din og slipp forbi litt folk i ny og ne da, så føles det i hvert fall som om det går fremover.

✈️ Den hensynsløse personen som dytter og sparker i seteryggen. Greit du kjeder deg, men hadde du likt det om jeg satt og sparket i seteryggen din seks timer i strekk, eller? Nei, jeg tror ikke det du. Så kan du vennligst holde beina for deg selv og tenke på at det faktisk sitter et annet menneske på andre siden av det flysetet?

✈️ Barnet som gråter hele veien. Jeg vet at det ikke er barnets feil og at det er skikkelig ubehagelig å fly. Jeg hater det selv og kan ikke se for meg hvor ille det er for en liten bebbis som kanskje har fått dotter i ørene, men kan vi ikke være ærlige og si at et fly uten en gråtende baby er å foretrekke?

✈️ Granca-damene som allerede har tømt en flaske med rødt hver og har planer om å tømme enda en på vei ned. Hadde de bare holdt det for seg selv… Disse (og alle andre fulle folk på fly) er det aller mest irriterende jeg kan tenke meg! Ti ganger verre enn en stakkars gråtende baby. Nei, jeg er ikke interessert i sydenkjæresten til Berit og hvor fantastisk han er eller hvor mange leopardmønstrede flagg Laila har med seg. Hele flyet hører dere og det vil vi helst ikke, så nei takk.

✈️ Folk som ikke setter seg på sin plass og bare regner med at det er greit for meg at mitt forhåndsbestilte vindussetet (som jeg har betalt ekstra for) blir kapret. Åja, så du bare satt deg der du? Så jeg skal sette meg på din plass i midten her, ja? Det var det du tenkte? DET SKJER IKKE. Ah, jeg har vært borti dette så mange ganger. De aller fleste er normale mennesker som tok en sjanse og som selvfølgelig flytter seg når jeg kommer, men så har vi noen få av den grusomme sorten som blir sittende og stirre ut av vinduet med proppene i og later som ingenting. Som om du ikke vet at det ikke er din plass? Flytt deg, menneske!

✈️ Armlenetyvene. Hvis man er så uheldig å få midtsetet så er det vel en uskreven regel om at man har krav på i hvert fall et armlene. Det er grusomt når man først sitter der og så tar passasjerene på hver sin side kontroll over begge armlenene og så sitter man der da, med hendene plassert rett ned langs kroppen og ekstrem ukomfortabel.

✈️ Helt til slutt må jeg nevne de som skal stå helt inntil bagasjebåndet så man verken kan se eller få tak i sin egen koffert. Hvis alle holder avstand kan alle se og deretter gå frem for å hente kofferten sin. God deal?

Hva irriterer deg mest på fly? Del gjerne!

 

0 kommentarer

Siste innlegg