DETTE HOLDER JEG SKJULT FOR KJÆRESTEN MIN

God torsdag! Nå er Singelliv & Dating-spalten tilbake og i dag skriver jeg om hva jeg skjuler for kjæresten fordi, altså. Jeg deler faktisk ikke alt med han. Det å være meg selv 100% foran kjæresten min er null stress, men det er noen ting jeg bare må holde for meg selv. Det er faktisk ikke alt jeg er komfortabel med å gjøre foran eller dele med han, som for eksempel…

Hårfjerning. Han trenger ikke stå og se på at jeg napper barten eller shaver leggene liksom. Det er ikke mye sexy i mine øyne. Så napping av bartehår skjer bak lukkede baderomsdører.

“Nummer 2 “. Personlig kaller jeg det bare bæsj, men det er alltid noen som blir helt fra seg over at det går an å skrive noe sånt. Vel, der skrev jeg det wopsi. Bæsj, avføring, nummer to, kabel, whatevz. Det er ikke noe jeg gjør rundt kjæresten min.

Private samtaler med venner. Selv om han er kjæresten min så betyr ikke det at mine venner vil dele alt med han, selv om de vil dele det med meg. Derfor holder jeg private samtaler med venninner skjult i form av at jeg ikke viser de til han eller snakker om innholdet i dem.

Brukte tamponger. De pakkes pent inn i dopapir og kastes i søppelbøtten. Nå er dette noe jeg vanligvis gjør også så dette punktet kunne muligens vært sløyfet, men jeg tar det med uansett. Jeg slenger altså ikke brukte tamponger rett i søppelkassen på badet hans uten å pakke de godt inn først. Det er jo ikke akkurat et vakkert syn…

Eks-flørter. Jeg sitter ikke og legger ut om hvem jeg har datet og ligget med. Det hører fortiden til og med mindre han spør så er dette noe som blir der. Jeg har heller ikke spurt om hans og trenger heller ikke vite noe om dem (foruten om de som har sneket seg inn i kommentarfeltet på bloggen og blitt et tvunget samtaleemne hehe).

4 kommentarer

Siste innlegg