DETTE HAR JEG KJØPT TIL LEILIGHETEN

Reklame | Annonselenker Ellos / H&M

Hei, fine dere! Det er bare å forberede seg på en del interiør- og leilighetsnakk fremover. Jeg er supergira på å få det fint så fort som mulig her hjemme og har allerede bestilt noen ting som jeg gleder meg til å få på plass. Jeg har jo visst om denne leiligheten i flere uker allerede og har startet planleggingen for lengst. Nå tenkte jeg å vise dere noe av det jeg har klikket hjem den siste tiden. Herregud, som jeg gleder meg til å vise dere hvordan det faktisk kommer til å se ut!

BORD ELLOS HER / Jeg falt pladask for dette bordet og selv om jeg egentlig ikke burde kjøpe slike møbler før jeg faktisk bor i leiligheten og ser hva som trengs hvor så klarte jeg ikke dy meg. det var såpass billig og så kult! Jeg kan ha det i gangen, i stua eller kanskje på gjesterommet?

TEPPE H&M HER / Igjen, lite gjennomtenkt, men det er snart vår og da er det koselig med litt farger! Et gult teppe skal jeg nok få til å passe inn et eller annet sted uansett. Jeg har kjøpt en kurv som jeg skal ha stående ved siden av sofaen med tepper i og jeg gleder meg såååå til å legge dette på plass.

 TOALETTHOLDER ROYAL DESIGN HER / Denne er SÅ fin! En venninne av meg har den og jeg liker veldig godt at den er så enkel, tar lite plass, men fortsatt er superfin.

SOFABORD ELLOS HER / Vi har en sofa vi planlegger å kjøpe og da jeg så dette sofabordet tenkte jeg bare “perfekt”! Morten var enig og da det var tilbud på Ellos i midten av mars fikk vi til og med 30% avslag. Dette kommer til å gjøre seg så fint i stua.

SPISEBORD ELLOS HER / Altså hvor fint er ikke dette? Det er akkurat noe slikt jeg har sett for meg helt fra det øyeblikket vi fikk leiligheten. Det er enkelt, men kult og passer til det aller meste. Nå må jeg bare finne noen passende (og rimelige) stoler… Jeg var innom en brunfarge, men heller nå mer mot noe som ligner på stolene over her. Hva tenker dere? Vi fikk også 30% rabatt på bordet samme helg som vi kjøpte stuebordet takket være kampanje! Det er så lurt å følge litt med på ting man ønsker seg, plutselig er det tilbud.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

13 kommentarer

Siste innlegg