DETTE GLEDER JEG MEG TIL I 2019

Reklame | Sponset tur Lapoint

Det nærmer seg 2019 og jeg kan nesten ikke vente til å gå inn i det nye året! Så langt ser det ut til å bli et veldig spennende år og jeg har utrolig mye gøy å se frem til allerede.

Sri Lanka. Vi reiser på surfecamp sammen med Lapoint til Sri Lanka allerede i januar! Dette gleder jeg meg veldig til av flere grunner. Jeg har aldri vært i Sri Lanka så det blir veldig spennende å oppleve et helt nytt land. Jeg har heller aldri prøvd å surfe så det blir også veldig gøy å få testet ut. Wiii!

Berlin. Jeg reiser til Berlin i midten av januar sammen med Martine og Helene! Dere kjenner vel begge to litt gjennom bloggen. De skrev noen gjesteinnlegg da jeg var borte, Helene pleier å ta bilder av meg og de har hjulpet meg sååå mye! Så vi skal på tur sammen og blir en langhelg i Berlin, woho.

Bli samboer med Morten. Dette er nok på toppen av lista over hva jeg gleder meg mest til. Tenk at vi skal flytte sammen! Herregud som jeg gleder meg til å våkne opp sammen med han hver eneste dag og ikke måtte gå og savne han i dagevis.

Jentetur med Marte. Enda en tur altså. Marte sendte meg melding og lurte på om jeg ville bli med på tur i Mars. Yep, det vil jeg selvfølgelig! Vi snakket i utgangspunktet om en tur til Granca, men vi får se hvor vi ender opp. Gøy blir det uansett!

Oppleve mange nye steder. Som dere allerede har skjønt så skal jeg reise litt i 2019. Vi har også snakket om å ta en tur med Morten og Sofie og en jentetur til syden i sommer så ting skjer! Det som er gøy er at jeg ikke har vært på noen av stedene jeg har planlagt å besøke neste år.

En helt ny hverdag. Jeg kommer jo ikke til å jobbe med noe annet enn sosiale medier etter nyttår, noe som er kjempeskummelt og gøy samtidig. I tillegg flytter jeg til en ny by hvor jeg kjenner ganske få mennesker, så det blir en helt ny hverdag på flere måter i 2019, men jeg gleder meg!

Få masse tid til bloggen. Det blir så deilig! Selv om jeg jobber ganske lite nå så merker jeg at bloggen lider i de periodene jeg jobber. Jeg gleder meg til å kunne senke skuldrene og rette fokuset mot kun en jobb og håper at det vil synes på bloggen!

Manchester og Westlife-konsert. Yep, dette glemmer jeg stadig! I juni skal Morten og jeg til Machester og på Westlife-konsert som han fikk i bursdagsgave. Det blir gøy!

Stavernfestivalen. Jeg mååå på Stavernfestivalen! Det er tradisjon, alle kommer hjem til Larvik og vi koser oss gløgg på festival i tre lange, men morsomme dager.

Feire jul sammen med Morten. Åh, neste år får vi feire vår aller første jul sammen. Det gleder jeg meg skikkelig til!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

16 kommentarer
    1. Du er veldig tøff som hopper uti det hele med hele deg; sier opp jobben, flytter til Kristiansand og skal leve av sosiale medier. Etter å ha fulgt med deg en god stund, kan jeg uttale meg kvalifisert (!) om at dette med sosiale medier er noe du kommer til å fikse flott. Du har et godt språk, du er ikke kun opptatt av sminke og klær, og har jammen meg fått en kjæreste som viser interesse og kan tilføre deg noe han også. Alle mulig lykke til! Å bli sørlending er ikke det verste man kan bli i livet. 🙂 Jeg ser fram til at du fortsetter å produsere en annerledes blogg. Og kanskje annerledes YouTube-videoer. Der er jeg ikke så god til å følge med. Lykke til med livet og kjærligheten! <3

    2. Så utrolig morsomt at dere skal flytte sammen! Å så heldig du er som skal så mye fint i 2019, jeg også planlegger selv en del turer i 2019, så nå ser jeg bare frem til alt som kan skje! 🙂

    3. Heihei! Vet dette ikke har noe særlig med innlegget å gjøre, men du har inspirert meg skikkelig til å ikke spise kjøttprodukter nå som jeg har flyttet alene og hat full kontrollover maten som kjøpes inn. og jeg lurte på om du hadde noen kjøttalternativer som er absolute staples for deg? Vil spise helt kjøttfritt, men er dritglad i burger og nuggets etc og vil gjerne ha noen alternativer som gjør livsstilsendringen lettere❤

      Du er helt konge og et kjempebra forbilde!

      1. Så gøy! Hvis du er glad i nuggets har både Coop og Rema gode erstatninger. Burger har jeg dessverre ikke noe å komme med, ingenting kan erstatte en skikkelig digg burger i mine øyne dessverre 🙁 I wish!

    4. Koselig <3 <3 <3 ser du skriver at dere skal feire jul sammen neste år. Hvordan tenker dere å gjøre det? Annethvert år hos din og hans familie? Jeg fikk meg også kjæreste dette året, men kjenner det sitter laaangt inne å ikke feire jul med egen familie haha. Så blir nok ikke med det første. Men man kan vel venne seg til alt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg