DET LILLE EKSTRA SOM GJØR HJEMMET KOMPLETT

Reklame | Desenio

Koden “10Andrea” gir 10% ekstra rabatt på posters ved salget hos Desenio mellom 26 – 29 juni.

(Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters/Personlige posters)

Jeg er så utrolig fornøyd med stuen vår. Hvis jeg kunne hadde jeg flyttet den med meg videre til mitt neste hjem. Vi ga den en liten makeover i mai med ny maling og ikke minst nyde detaljer! Detaljer har så mye å si for helheten i et hjem. Det kan virkelig utgjøre store forskjeller.

Det som virkelig ble prikken over ien i stua var bildeveggen vi fikk opp bak sofaen! Jeg satt og lekte meg på Desenio sin “lag din egen bildevegg” i timesvis. Den er veldig kjekk å bruke for å se hvilke posters som passer sammen og hvilke størrelser som blir fine sammen.

✨ Et lite tips er å først finne de posterne du liker og markere de med et hjerte slik at det er lett å finne de igjen når du skal sette sammen bildeveggen.

Desenio har både posters og rammmer i forskjellig stil. Alt er delt enkelt opp i kategorier så du lett kan finne frem til temaet du er ute etter! Det er posters for enhver smak 🙂

Vi gikk for beigetoner, sort og gull denne gangen, noe jeg er superfornøyd med! Dere vet jo at jeg er litt hekta på beige om dagen, haha. Særlig i interiørveien.

Vi har to store posters i sorthvitt på veggen bak spisebordet. Dette er nok mine to favoritter! De hadde vi også oppe før vi malte stuen. Heldigvis passer de minst like godt inn nå.

Bildene er i størrelsen 70 x 100. Jeg synes det er skikkelig fint å ha de ordentlig store når rommet er såpass stort. Er dere ikke enige? 🙂

Hvis dere vil bestille noe fra Desenio nå så har de salg på masse fint! Koden “10Andrea” gir 10% ekstra rabatt på posters ved salget hos Desenio mellom 26 – 29 juni”.
(Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters/Personlige posters)”.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg