DET ER OVER

Så var ungkarslivet over. Her kommer et lite sammendrag fra hva som skjedde mens Andrea var på Bali, håper dere liker det!

To uker alene har passert. Har det blitt som forventet? Første uken gikk ganske treigt. Det var ingen å dele morgenen med, og hele leiligheten virket tom. Ikke noen Andrea som fløy rundt med småprosjekter og masse spørsmål. Ting skled også litt ut med tanke på støvsuging og holde kjøkkenet ryddig. Hvordan skulle dette ende? Skulle Andrea komme hjem til en ubarbert Morten som satt i sofaen omringet av tomme ølbokser iført en skitten myggnetting singlet? Nei, her måtte det taes affære.

Så kom uke to og Einar kom på besøk. Og når man får besøk så må man pynte seg litt. Skjegget ble trimmet, håret ble kuret, leiligheten ble shinet opp og alt var på stell. Eneste som ikke var helt bra var den store haugen av skittentøy. Heldigvis er Einar en selvstendig nordlending og han satte i gang med vaskingen av klær mens jeg gjorde stod for frokost, middag og andre ting. Jeg trenger tydeligvis en partner for å holde et hjem ryddig og “on fleek” som ungdommen sier til ting.

Takket være Einar så gikk den siste uken mye fortere enn den første. Vi spilte inn video til YouTube kanalen vår (Sjekk den ut og abonner!<3) Vi hentet og monterte en kommode som Andrea hadde bestilt. Vi dro på fotballkamp for å se IK Start mot Nest Sotra. Og Einar fikk testet frisbeegolf for første gang. Vi var også innom Umbro Norge på en liten shoot med nye klær som har kommet for høsten 2019.

Så hvordan har det vært å være så lenge borte fra Andrea? Det har først og fremst fått meg til å innse at livet er ikke det samme uten godjenta mi. Hun lyser opp dagene mine med humøret sitt og uten henne har jeg ikke like mye glede i ting som før. Nesten litt skremmende, tenk hvis hun forlater meg en dag? Da får dere faktisk se en Morten i sofaen, omringet med tomme ølbokser og iført en skitten myggnetting singlet. Så det var utrolig godt å få henne hjem igjen, men samtidig hadde vi nok godt av å være fra hverandre litt også få kjenne på at vi savner hverandre.

Så alt i alt har jeg kost meg en del hjemme alene, men hjemmet er best med Andrea i det. Takk for meg igjen bloggen, håper jeg får komme tilbake igjen ganske snart!

Hadet <3

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg