BOOST HUDEN PÅ 1-2-3 MED FAVORITTMASKEN MIN

Reklame | Decrusto

God søndag, verdens beste lesere! Nå sitter jeg faktisk på flyet og er et eller annet sted i verden på vei til Sri Lanka. Jeg gleder meg utrolig mye til sol og varme og har forberedt denne turen en liten stund nå.

Jeg er alltid veldig flink til å pleie huden min i hverdagen, men de siste dagene har jeg viet huden litt ekstra oppmerksomhet. Nå som sterk sol står for tur ville jeg passe på at den er i så god stand som overhodet mulig. Jeg har skrubbet meg med jevne mellomrom samtidig som jeg har lagt særlig fokus på å tilføre huden nok fuktighet.

I går gjorde jeg de siste forberedelsene og hadde et lite hjemmespa på formiddagen. Jeg tente lys på badet, lagde meg en god kopp kaffe, satt på litt beroligende musikk og påførte Beauty Ghost ansiktsmaske fra Decrusto.

KJØP BEAUTY GHOST PÅ TILBUD TIL 199,- HER

Beauty Ghost er Den Originale Oxygen Peel Off Masken. Den er utrolig god og er perfekt til å booste huden og gi den god pleie hjemme på badet.

Beauty Ghost stimulerer nemlig cellefornyelsen, øker fuktighetsbalansen i huden din og gir huden fornyet energi. Helt perfekt nå som det er kaldt ute og huden lett blir tørr.

SLIK BRUKER DU MASKEN

1. Rist tuben i 30 sekunder og massér en god mengde jevnt over hele ansiktet.

2. La masken virke til den er helt tørr (25-30 minutter). I mellomtiden kan du kose deg med arkivet på bloggen min 😉 Eller lese en god bok og nyte en kopp kaffe som jeg gjorde.

3. Dra masken forsiktig av og vask av de restene som eventuelt er igjen med en fuktig klut.

4. Kjenn hvor stram og glatt huden nå er og nyt den deilig følelsen av å ha gitt huden et skikkelig boost!

Beauty Ghost har en innovativ sammensetning av patenterte virkestoffer, som gjør den unik av sitt slag i hele verden. Masken gir en intens, langvarig effekt og gjør huden stram glatt og frisk. Masken er 100% vegansk og selvfølgelig ikke testet på dyr. I tillegg er den fri for mineralolje, parafin og silikon. 

Nå får du denne masken på TILBUD til 199,- i en begrenset periode, så langt lageret rekker HER. Førstemann til mølla!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg