BLOGG-NORGE, KRENK OG LYKKE

Det er mye tanker om dagen, så hvorfor ikke dele? Her kommer noe av det jeg har tenkt på den siste tiden.

💭 Jeg er så lykkelig. Altså skikkelig lykkelig. Herregud, så deilig det er.

💭 Jeg savner å like pølse og noen ganger skulle jeg ønske at jeg likte biff. Biff med en god saus og fløtegratinerte poteter altsååå det høres så digg ut, men jeg bare klarer ikke å spise det.

💭 Det må da være lov å dele en mening uten å være ekspert på området. Jeg er en helt vanlig person og uttaler meg som “mannen i gata” om mange saker og ting uten å hevde å være ekspert på området eller sitte på en fasit. Noen ganger er det bare min mening og hva jeg føler om saken. Det er absolutt lov å være uenig med meg, men kom ikke her å si at jeg må sette meg ordentlig inn i alt jeg nevner i forbifarten. Gjør du det hver gang du får en følelse om en sak, eller hver gang du diskuterer noe med en venn? Det er litt det jeg gjør her nemlig, jeg deler ting som om jeg skulle delt det med en venninne og med mindre jeg hevder å være en ekspert på feltet eller at jeg sitter på fasiten så er det totalt unødvendig å kreve faktaopplysninger og be meg studere saken nøyere.

💭 Jeg er faktisk veldig glad for at jeg valgte å flytte til Kristiansand. Her om dagen gikk jeg rundt i gatene. Det var så fredfullt. Sola skinte, det var masse folk ute og gikk, men samtidig var det så rolig og fint. Jeg endte opp med å gå rundt og smile som en idiot for meg selv, haha.

💭 For et prosjekt det er å flytte. Hver gang jeg tror vi er på plass så dukker det opp mer som må fikses. Da vi kom hjem fra ferien hadde vi en kveld før det var på’n igjen med levering av ny sofa den ene dagen og spisestoler et par dager senere. Så mye søppel, så mye skruing og så mye omplassering av saker og ting haha. Jeg blir liksom aldri ferdig, men sånn er det jo.

💭 Det å ha jetlag er nesten litt som å være fyllesyk. Hjernen er skrudd av, jeg er konstant trøtt og faktisk litt kvalm.

💭 Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde i et annet land enn Norge, selv om jeg elsker å bo her. Hvorfor? Fordi vi er det mest nærtagne og lett-krenkede folkeslaget på jord. Jeg blir helt matt av at det ikke er lov å dra en aprilspøk lenger en gang og alle må svare for seg i hytt og vær for bagateller. Kan vi ikke bare chille litt og la folk være folk?

💭 Jeg har aldri helt forstått hvorfor mange ser ut til å ha et så veldig konkurranse-fokus i blogg-Norge. Jeg føler bare at det er veldig sånn “her skal vi ikke slippe noen nyte til”, gud forby at det kommer noen nye bloggere på topplisten. Hvorfor? Altså så lenge du er fornøyd med jobben du gjør, når målene dine og gjør suksess med jobben din spiller det vel ingen rolle? La oss heller heie hverandre frem og skryte av de vi synes gjør en bra jobb.

💭 Når gjengen skriver i gruppechatten om at de skal henge i Oslo blir jeg faktisk ganske trist. Jeg vil også være med på park-heng og vors!

💭 Wiii jeg gleder meg til det blir varmt nok så jeg kan begynne å bruke aller vår- og sommerkjolene mine. De er så fine og nå går jeg bare og ser på de der de henger i skapet mitt, stakkars kjolene lengter etter å bli brukt.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer
  1. Enig med deg Andrea. En kan ikke si noe idag uten at noen blir krenket. Det er stort sett ingen som klarer å glede seg på andres vegne heller. Stort sett bare familie og noen nære venner. Personlig mener jeg at ytringsfriheten står i stor fare i Norge.

   Jeg heier på deg. Du virker som en svært hyggelig jente. Misunnelsen står svært sterkt i Norge. Stå på Andrea. De aller beste ønsker for deg og Morten , klem 🙂

  2. Hei!
   Har aldri vært interessert i blogging og alt sånt, men ser visst ut som jeg har begynt å følge deg hehe. Synes bloggen din og snappen din er så koselig, blir nesten som et lite avbrekk i en travel hverdag 🙂
   Leiligheten din ser så fin ut! ♡
   Jeg lurte på, hvor har du kjøpt den fine koppen med solsikke og gullkant? Den var så pen!
   Jeg også gleder meg mye til å kunne bruke sommer- og vårklærne mine igjen 😀

  3. Hei fineste!❤️ Veldig enig med deg altså. Mange blir alt for fort krenket og henger seg opp i bagateller. Jeg som er kronisk syk bryr meg aldri om sånt. Det er ikke viktig i livet i det hele tatt. Og det å heie på hverandre i stedet for å disse folk! Jaaaa, mer av det! Du er god Andrea!❤️ Stor klem!❤️

  4. Angåande dette med å setje seg inn i ting ein har ei meining om, så er eg litt som deg. Skulle me ha avgjort noko til eller fra, så OK, er det viktig å setje seg inn i fakta. Men det er berre ei meining – og eg føler det er lov å si det fyrste ein tenkjer om noko før ein veit meir.
   Eg elsker å diskutere alt mogleg, og ved å høyre andre sine meiningar, så får eg eit innblikk i andre syn.
   Nyt vêret sålenge!

  5. bli du og morten noen ganger lei av hverandre? siden begge har en jobb som foregår hjemme og siden du ikke har fått noen nære venner i kristiansand enda? 🙂

  6. Liker disse innleggene hvor du deler hva du tenker, fortsett med det! Du gjør en veldig god jobb💕 Og så syykt fint bildet av deg, vakker er du 😍 Så godt å høre at du er lykkelig!!✨

  7. Hei!

   Jeg er helt enig med deg i at det må være lov å si en mening om noe uten at man skal være ekspert på området. Men hvis du sier noe til en venninne, må du jo tåle at hun forteller deg at det nok ikke er akkurat sånn som du tenker at det er? Jeg pleier hvert fall å tåle kritikk fra venninner, og hele poenget med å diskutere er jo at noen er uenige med deg.

   Hvis du i tillegg mener at ytringsfriheten står i fare i Norge, slik Lise kommenterte over her, burde du ikke da tåle at andre bruker den? Ytringsfrihet er jo ikke friheten til å si hva man mener uten at noen skal ta til motmæle (slik jeg ser det ). Vet selvfølgelig ikke om det var det du kommenterte tilbake på, men kunne se slik ut.

   Håper du ikke føler at jeg skriver dette for å krenke deg eller dine meninger, mer for å få i gang en diskusjon og høre hva du synes! Er jo en grunn til at jeg følger deg ellers, og det er jo fordi jeg liker bloggen din.

   1. Ja, absolutt og kritikk er jeg åpen for. Ulike meninger er jeg også åpen for. Det sier jeg ikke noe på, men poenget mitt var at jeg mener man har misforstått hva denne bloggen er og hva jeg er hvis man mener at jeg skal sette meg ned og lese fakta om hver eneste sak jeg uttaler meg og 🙂 Fordi jeg er ingen ekspert på noe som helst, jeg er ingen nisjeblogg og noen ganger så deler jeg tanker om politikk, streik og andre ting ut ifra mitt synspunkt og da er det ikke som en som har superpeiling, men som en vanlig person som føler noe rundt temaet. Om man ikke er enig i det jeg sier så er det selvfølgelig helt greit, akkurat som hvis en venninne er uenig. Kanskje åpner det øynene mine for noe jeg ikke har sett, eller så er man enige om å være uenige.

    1. Det er jeg helt enig med deg i! Og hvis det blir slik at man ikke tør å uttale seg om noe som helst er jo det mye verre.

     Synes mange av kommentarene på et av innleggene dine var unødvendig krasse. Så jeg ser absolutt hvorfor du ble provosert! Kanskje folk bare må lære å puste to ganger og ikke lese andre i verste mening.

     Tommel opp for at du svarer så fint tilbake og ikke blir sur/sint på alle tilbakemeldinger 🙂 det er derfor jeg liker bloggen din så godt!

     1. Ja, det er nok litt det at det er lett å misforstå hverandre over nett. Man kjenner ikke hverandre og hører jo ikke tonen, så både jeg og leserne kan misforstå og tenke det verste når det egentlig ikke er så ille ment <3 Så hyggelig å høre!!

   2. Til Jenny. Det jeg mente med at ytringsfriheten står i fare er nettopp fordi at så mange blir krenket. Å få lov å si sin mening og tåle å få en mening er selvsagt slik det skal være. Det jeg forundrer meg over i Norge er at mange ikke kan si sin mening på en saklig måte uten å bli stemplet som noe. Man må f.eks. få lov å si at en er i mot innvandring uten å bli stemplet som rasist.
    Jeg mener bare at en må respektere andres meninger på en fin måte.
    Jeg en en generasjon eldre enn Andrea og ja, jeg har sett endringene. Mitt motto er: Si din mening – men ikke spre hat..
    Følte bare behov for å si det. Skulle ønske at vi mennesker kunne respektere hverandre mer 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg