ANDREA TAR FERIE, MORTEN TAR OVER!

Hei bloggen til Andrea!

I dag skal jeg (Morten) teste livet som blogger. Er det virkelig så stress som bloggerne selv skal ha det til? Akkurat nå ligger Trulte og jeg rett ut i sofaen etter en aldri så liten frokost mens sjefen selv er på løpetur med venninna Maren. Andrea pleier visst å lage “Helgens planer” i dag, men siden jeg bare får lov til å styre i dag så blir det istedenfor “Dagens planer” Det er egentlig en ganske dårlig plan når jeg tenker meg litt om, for jeg er en person som tar ting litt på sparket. Men vi kan gi det er forsøk, jeg må jo prøve å la dere ta del i denne ene dagen.

Sånn generelt så kverner det mange tanker i hodet om dagen. Leiligheten kan bli solgt allerede til uken, hvor skal vi flytte da? Vi må i møter med banken, finne drømmehjemmet, flytte og ja. Det mest slitsomme for oss begge er å ikke vite når ting skjer. Samtidig sliter Trulte litt med det ene øyet sitt. Hun blunker ekstra mye på det og det kan til tider gå nesten helt igjen. Hun klager ikke, og det virker ikke som det er vondt, men vi skal uansett til dyrlegen på mandag for det ser irriterende ut. Vi vet at hun mest sannsynlig skal miste synet på det ene øyet, men hvilket det er sliter vi med å finne ut av. Så det kan jo være at det er synet som begynner å forsvinne på det ene øyet hun blunker sånn på.

Videre har vi begge nok å jobbe med om dagen. Youtube kanalen vår “Morten & Andrea” vokser jevnt og trutt, og det gjør det så verdt å se at dere følger med og ser videoene vi lager. Det tar litt tid, men det er samtidig veldig morsomt, så jeg håper jeg får Andrea med på å fortsette i lang lang tid fremover. Men svarten, nå har det sklidd ut. Dagens planer! Andrea er som sagt på løpetur. Jeg tenkte selv å trene litt overkropp. Ikke fordi jeg er gutt, og alt vi tenker på er større armer. Men jeg er har nesten bare løpt den siste tiden, og jeg har fått en kjenning i kneet mitt. Så da blir det bare rolig tøying og lite løping de nærmeste dagene. Og med det fantatiske treningsrommet vi har fått ute på terrassen så er det bare gøy å kunne ta seg en lite styrkeøkt der ute. Økta må jeg sikkert dokumentere på Andrea sine kanaler (snap og insta). Dere får sett noe av det jeg skal gjøre der, men alt blir filmet til en aldri så liten youtube video.

Etter økten så fyker jeg i dusjen. Så skal faktisk skjegget barberes. Kanskje jeg skal vise dere “min skjeggrutine” Det er jo veldig bloggervennlig? Jeg gjør det. Så må jeg egentlig spørre Andrea om tips og planlegge resten av dagen sammen med henne. Håper dere vil følge med, og ikke send altfor mye hate om at jeg er en elendig blogger<3

16 kommentarer

Siste innlegg