ALENETID, RYDDING OG SELVPLEIE

Reklame | Trehyttene

Hallo, verdens beste dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand etter noen helt fantastiske dager på Trehyttene. Denne gangen ble vi enige om at vi må bli enda en dag på neste tur, haha. Til slutt kommer vi til å flytte inn, wopsi.

Morten har reist avgårde til Lyngdal for å delta på NM kvalifisering i vannsklie. Heia, heia! Jeg husker første gang han fortalte om vannsklie som en sport og jeg trodde han tulla 😂 Det er faktisk en ekte sport og jeg var med og så på NM i fjor. Det er overraskende moro, så nå satser jeg på at han kvalifiserer seg så vi kan ta oss en tur til NM i Tromsø.

Jeg nyter litt alenetid. Jeg har ryddet i skapet på badet som var stappfullt av rot. Så mange produkter, så mye tull og så mye som for lengst burde blitt kastet. Det tok meg godt over en time, men nå er det system og jeg er lykkelig. Jeg feiret med skikkelig selvpleie, så nå sitter jeg i sofaen med oppvarmet restemat, kuret hår og nypåført selvbruning. Deilig!

Jeg skal bare kose meg i kveld fordi jeg føler jeg har ferie frem til i morgen, hehe. Je begynte å lese en ganske interessant bok på hytta, “Hvor ble du av Bernadette?” og den skal jeg fortsette på.

Håper dere nyter kvelden, fineste dere!

12 kommentarer

Siste innlegg