SLIK PLEIER JEG HUDEN I SOLA

Reklame | annonselenker Nelly

Badedrakt her

Solkrem med høy faktor. Jeg bruker minst 30 og ofte 50 (på utsatte steder) i solfaktor for å beskytte huden min. Jeg har en egen solkrem som er tilpasset huden i ansiktet (denne bruker jeg også på halsen og brystet), en til resten av kroppen og ofte en egen leppepomade-lignende stick til leppene. Det er så viktig å smøre seg i sola og jeg smører meg jevnt gjennom hele dagen.

Vann. Dette er så viktig i varmen av flere grunner, en av de er for å passe på huden din. Ved å drikke masse vann hjelper JEG huden med å holde seg hydrert og kan unngå kjedelige ting som flass. Huden min blir også ofte renere når jeg drikker mye vann.

Fuktighet, fuktighet og mer fuktighet. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra stranda er å dusje av meg sanden og smøre hele kroppen inn i et godt og tykt lag med aftersun som skal få trekke inn i huden. Så smører jeg meg ofte en gang til når det har tørket. Det siste jeg gjør før jeg legger meg er å smøre nok en gang, denne gangen med en god bodylotion som gir mye fukt. Denne gangen har jeg med ansiktsmasker med ekstra mye fuktighet og en egen aftersun-maske som jeg bruker hvis jeg har blitt litt brent eller hvis jeg kjenner at huden min trenger en ekstra boost. I tillegg bruker jeg ansiktskrem hver kveld før leggetid og de dagene huden trenger noe ekstra så bruker jeg også en sovemaske.

Betakaroten. Dette tar jeg hver dag gjennom hele året, men jeg føler det er ekstra viktig når solen er så sterk som den er her. Det kan hjelpe til å beskytte huden mot solskader og det er effektivt mot soleksem, noe som er ganske greit å slippe unna.

Vokser på forhånd. Jeg gjør dette både fordi det er sykt digg og for å unngå å plage huden min unødvendig mye. Når den er utsatt for masse sol så trenger jeg ikke skrape den opp i tillegg. Hvis man vokser før du reiser så blir det mindre barbering og mindre irritasjon for huden.

Hatt, caps eller andre hodeplagg. Jeg har ganske tynt hår og i fronten har hodebunnen min lett for å bli solbrent fordi jeg ofte har oppsatt hår på stranda. Det å bruke et hodeplagg kan hjelpe med å unngå nettopp dette. Jeg glemmer jo stadig dette, men har som regel med meg en kjole eller en t-skjorte som jeg kan legge akkurat ved hårfestet for å unngå solbrent hodebunn og deretter flass.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg