8 TANKER AKKURAT NÅ

🛁 Jeg MÅ ha badekar i mitt neste hjem. Virkelig MÅ. Jeg slapper sjeldent mer av enn hva jeg gjør når jeg ligger i badekaret med musikk, en god bok eller serie. 

🤔 Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre nå. Jeg er så rastløs og vil egentlig komme i gang med studier asap. Så jeg tenker å sjekke ut om jeg kan starte med noen relevante emner allerede til våren, men plutselig fikk jeg for meg at jeg burde studere i utlandet! Man kan jo ta emner det også og bare ta et semester eller et år i utlandet. Det eneste er at jeg må få med meg Morten på det så vi kan leie ut leiligheten og fordi et halvt år borte blir veldig lenge hehe. Det frister så sykt!!! 

🎄 Vi har nesten ikke noe julepynt og det har kommet så syyyykt mye fint i butikkene! Allikevel har jeg bestemt meg for å vente til etter jul, eller romjula da med å kjøpe julepynt. De har alltid minst halv pris på julepynt etter julaften og det er perfekt for oss som skal begynne å samle opp nå! Så får vi heller ha litt snaut med pynt i år, men det klarer vi😃 tror jeg, haha.

🤰🏼Jeg ser virkelig lyst på mageproblemene og lavfodmap denne gangen altså! Det hele virker så mye lettere. Jeg kan mye mer om det og har oppdaget oppskrifter som gjør det hele veldig mye enklere. Det er gøy!

📷 Wææ jeg har fått muligheten til å delta på et veldig kult event (synes jeg selv) med en potensiell samarbeidspartner, men det er uten en eneste person jeg kjenner. Det er så skummelt! Det kommer til å være influensere der, både internasjonale og noen norske, men ingen jeg kjenner. Jeg synes influensere er litt skumle, jeg. Så jeg er sååå nervøs, men det er bare å hoppe i det. Forhåpentligvis (og antakeligvis) så er alle snille og greie så det går nok veldig fint, men jeg må si at jeg er litt stolt av meg selv som faktisk turte å si ja til å være med. Jeg er så pinglete når det kommer til sånt!

🍫 Nonstop-budsjettet mitt kommer til å øke kraftig fremover. Det har vel vært ikke-eksisterende, men nå dere. Nå blir det Nonstop! Det er faktisk noe jeg tåler på lavfodmap og det er jo skikkelig godt. Jeg bare glemmer at det eksisterer, stratosdyr har liksom gått først haha.

🏃🏼‍♀️ Jeg har ENDELIG klart det! Etter å ha testet diverse har jeg bestemt meg for mitt nye treningssenter og jeg er så fornøyd. Jeg er skikkelig gira på trening om dagen også så dette lover godt. Jeg gleder meg til å ikke puste og pese i en halvtime etter at jeg har gått opp bakken til leiligheten min.

🍸 Jeg var ute fredagen før bursdagen min og herregud… Jeg vet jeg har blitt gammel når jeg er fyllesyk i to dager etterpå selv om jeg ikke drakk mye! Det blir lenge til jeg skal ut på den måten igjen altså. Det er virkelig ikke verdt det dagen etterpå, men det er så moro der og da. Dilemma! Nå klarer jeg fint å dra ut uten å bli full, men så ender jeg allikevel opp fyllesyk. Hvordan er det mulig å tåle så lite??

 

0 kommentarer

Siste innlegg